Dallas Niet Naar Eigen Super Bowl?

Mad Martz

De Dallas Cowboys hadden zich het 2010 seizoen iets feestelijker voorgesteld. De formatie –voorafgaand aan het seizoen gezien als titelkandidaat- verloor zondagavond van de Chicago Bears. Opnieuw. Het was de tweede nederlaag op rij voor Dallas.

Een week nadat Dallas zichzelf in de voet schoot, was het nu Chicago offensive coordinator Mike Martz die de trekker overhaalde. Martz orchestreerde opnieuw een spannende aanval, waarvan quarterback Jay Cutler de perfecte executeur was. Cutler gooide 21 van zijn 29 passes raak en kwam opnieuw dicht bij de 300 yards. Tegen de Cowboys gooide de van Denver Broncos overgenomen quarterback ook nog eens drie touchdowns. Een van die zespunters ging opnieuw naar running back Matt Forte, die zich (na zijn twee touchdown catches van vorige week) aardig begint te ontpoppen als een Marshall Faulk kloon.

Met zijn uiting tegen Dallas brengt Cutler zijn seizoentotaal op een kleine 650 yards en vijf touchdown passes. Het lijkt het er dus vooralsnog op dat Martz een uitstekende uitwerking heeft op de loopbaan van de spelverdeler.

Voor Dallas is het de slechtste seizoenstart sinds 2001. De formatie speelde een tijdlang zonder tight end Jason Witten, die uit voorzorg aan de kant werd gehouden na een harde hit.

Lees ook:Bears In Super Bowl XLV?
Lees ook:Cutler Waarschuwt Voor Interceptions
Lees ook:Cincinnati Indrukwekkend Langs Chicago
Lees ook:Cutler Klaar Voor Mike Martz
Lees ook:DeAngelo Hall Wint Van Bears

5 reacties op “Dallas Niet Naar Eigen Super Bowl?

 1. Wilco

  Cutler was ongelovelijk….1 seconde om te passen was gewoon genoeg.

  Alleen die winst van Houston was wel lelijk voor ons……..dat vierde kwart sloeg nergens op. We hadden 2-0 moeten staan. De bankspelers lieten ons vallen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dennis

   Die kikkers kost jullie ook jaarlijks een paar winstpartijen!

     /   Beantwoorden  / 
 2. FREDmirals

  DALLAS gaat echt wel de play offs halen ,maar ja waar gaan we naar toe als zelfs de BUCS en CHIEFS op 2-0 staan.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Maarten

  De Bucs zijn underrated. Josh Freeman heeft grote stappen gemaakt deze offseason en ze hebben zowaar ergens een defense vandaan geplukt. Over de cowboys: het doet me genoegen om ze zo te zien falen. Het lijkt we alsof de Cowboys, zodra ze favorieten zijn, alle vertrouwen verliezen. Ze hebben de eerste twee wedstrijden eigenlijk gewoon van zichzelf (en van Wade Phillips) verloren. Oké en een beetje van Jay Cutler.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dennis

   De Bucs winnen van de Browns en de Panthers, niet bepaald hoogvliegers! De Browns zullen zich de start wel anders hebben voorgesteld met een begin tegen de Bucs en de Chiefs, denk dat we binnenkort Eric Mangini kunnen uitzwaaien, hij deed het ook al waardeloos bij de Jets!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.