Categorie: "Oakland Raiders"

Black Hole wil Black Outs voorkomen

Vroeger… toen het stadion nog wel vol zat…

We vroegen ons al af waarom de kaartverkoop bij de Raiders nog niet was begonnen. De reden is verrassend. De Oakland Raiders willen namelijk minder kaartjes verkopen. Om te voorkomen dat de wedstrijden niet mogen worden uitgezonden wordt de ‘Black Hole’ een stukje kleiner, zodat de kans op uitverkopen van de wedstrijden groter wordt. Volgend seizoen heeft het tuig van de NFL nog maar 53 duizend plaatsen om te zitten. Veruit de kleinste capaciteit van de NFL. En dat is nog niet het einde. Er ligt een plan klaar voor een nieuw stadion (ter waarde van 800 miljoen dollar), wat maar plaats biedt aan 50 duizend man.

Sophie’s choice op vakantie: Raiders of Niners?

Ik zie mezelf er al tussen staan!

Beste lezer… ik heb uw hulp nodig bij een belangrijke keuze. In oktober ga ik de klassieke reis maken door het Zuidwesten van de VS. Uiteraard mag daarbij een bezoekje aan een NFL-game niet ontbreken. Nu heb ik de keuze om op zondagavond naar twee wedstrijden te gaan nabij elkaar. Maar welke zal ik kiezen?: San Francisco 49ers tegen de Houston Texans of de Oakland Raiders tegen de San Diego Chargers? Help?

Russell krijgt nog 3 miljoen van Raiders

Number One Draft Bust…

De ellende voor de Oakland Raiders met JaMarcus Russell houdt maar niet op. Het team besloot de rechtzaak met haar grootste flop uit de geschiedenis in den minne te schikken door hem 3 miljoen dollar te betalen. Hiermee komt definitief een einde aan de ellende die in 2007 begon toen de Raiders Russell kozen met de eerste keuze in de draft. Wellicht valt nu de laatste last van de schouders van de quarterback. Hij verrastte vorig maand vriend en vijand met zijn voorkomen tijdens een try-out met de Chicago Bears, hij gooide echter te wisselvallig om een contract te verdienen.

NFL zwijmelt zich een ongeluk met de Engelsen

Van de discus-ring naar de Gridiron… omdat je Engels bent…

Er is sprake van een onvervalste romance tussen de VS en de UK in de NFL. Waar commissioner Goodell niet uitgesproken raakt over wedstrijdjes spelen in Londen, staan drie onbewezen Engelse footballers in het middelpunt van de belangstelling in Californië. De UK-PR-machine lijkt op stoom te komen.

PR-meneer Krijgt De Zak

De zak

Als PR-meneer kun je maar beter op je hoede zijn. Elk slecht artikel in de media kan je de kop kosten, zo weet nu ook Oakland Raiders PR-director Zak Gilbert. Gilbert werd afgelopen weekend ontslagen, hij was welgeteld een seizoen in dienst bij de Silver & Black.

Woodson en Porter ruziën over rugnummer

Of nummer 24 of gewoon geen nummer…

Charles Woodson keert na zeven seizoenen bij de Green Bay Packers terug naar de Oakland Raiders. Hij zegt gelukkig te zijn in ‘silver & black’. Maar momenteel traint hij nog vooral in ‘black’. De All-Pro verdediger wil namelijk alleen met rugnummer 24 spelen. Dit was zijn kenmerk tijdens zijn eerdere periode bij Oakland, voordat hij bij de Packers 21 droog. Teamgenoot Tracy Porter wil ‘de 24’ echter niet afstaan. Ruzie in het achterveld van de Raiders?

Grote Beer Op Rooftocht In Californie

JaMarcus Russell was ooit moddervet.

Quarterback JaMarcus Russell kwam er in de laatste USA Sports niet zo goed vanaf. De bolle buik van de Oakland Raiders werd zelfs bestempeld door de grootste “first overall” draft bust uit de geschiedenis van de National Football League. Russell lijkt zich de kritiek persoonlijk te hebben aangetrokken. De voormalige obese sporter is bezig met een comeback.

Oakland Raiders Weer Zonder

Al Davis

Opnieuw heeft een hoofdcoach zijn Waterloo gevonden in Oakland. De Oakland Raiders ontsloegen voor de tiende keer in 21 jaar tijd een hoofdcoach na slechts een seizoen. Hue Jackson was dit keer het slachtoffer.

Start McNown Voor Chicago

Dolf Lundgren?

De Chicago Bears hebben ervoor gekozen om quarterback Caleb Hanie uit zijn lijden te verlossen. Josh McCown zal het team voorgaan in de strijd tegen de Green Bay Packers op Eerste Kerstdag. Hiermee heeft hoofdcoach Lovie Smith zich de strop omhangen. Het wordt de eerste NFL-actie van McCown sinds 2007, toen hij voor Oakland Raiders uitkwam. Zijn laatste actie als starter was in de UFL: voor de Hartford Colonials.