Categorie: "Indianapolis Colts"

Black Hole wil Black Outs voorkomen

Vroeger… toen het stadion nog wel vol zat…

We vroegen ons al af waarom de kaartverkoop bij de Raiders nog niet was begonnen. De reden is verrassend. De Oakland Raiders willen namelijk minder kaartjes verkopen. Om te voorkomen dat de wedstrijden niet mogen worden uitgezonden wordt de ‘Black Hole’ een stukje kleiner, zodat de kans op uitverkopen van de wedstrijden groter wordt. Volgend seizoen heeft het tuig van de NFL nog maar 53 duizend plaatsen om te zitten. Veruit de kleinste capaciteit van de NFL. En dat is nog niet het einde. Er ligt een plan klaar voor een nieuw stadion (ter waarde van 800 miljoen dollar), wat maar plaats biedt aan 50 duizend man.

Jachtseizoen geopend in de NFL

Aaron

Op het veld liet Lefeged zijn ‘guns’ al zien.

Hernandez is niet de enige NFL-speler die met zijn klappertjes-pistool heeft lopen zwaaien. Twee andere spelers mochten zich de afgelopen week melden bij de politie. Eerst was er Cleveland Browns rookie Ausar Walcott die na een avondje stappen een man het ziekenhuis in sloeg. Een aanklacht tot poging tot doodslag tot gevolg. Gisteren werd Indianapolis Colts safety Joe Lefeged opgepakt voor verboden wapenbezit, nadat hij bij een politiecontrole doorreed.

Beslissing Peyton Manning Nabij

Manning

De Peyton Manning sweepstakes lijken nog tussen drie teams te gaan. De Tennessee Titans, de Denver Broncos en de San Francisco lijken allemaal nog im Play voor de services van een van de beste quarterbacks ooit. Voor de Seattle Seahawks, Arizona Cardinals en de Miami Dolphins lijkt het ijdele hoop – alhoewel speculaties over het mogelijke contract van Manning ze alsnog een mooie troef zou kunnen geven.

Manning Tourt Het Land Rond

Manning

Peyton Manning is als een dronken man, die na een relatie van tien jaar, voor het eerst weer in de kroeg staat. Hij weet zich geen houding te geven, praat graag met andere vrouwen, maar de eerste die hij de knipoog geeft is niet per se de vrouw waar hij de rest van zijn leven mee wil doorbrengen.

Manning Gaat Flynn Geld Kosten

Matt Flynn

Ooit was Green Bay Packers quarterback Matt Flynn een hot commodity op de voorbeschouwde free agent markt. De release van Peyton Manning heeft daar zeker verandering in gebracht. Opeens is het niet meer zo’n zekerheidje dat Flynn in het kielzog van zijn voormalige offensive coordinator Joe Philbin naar South Beach komt. South Beach ademt nu namelijk Manning. Zelfs basketballer LeBron James had niets dan positieve energie voor de komst van de toekomstige Hall of Famer.

Indianapolis Colts Lozen Eierhoofd

Eierhoofd

De kogel is door de kerk. Peyton Manning speelt volgend jaar niet meer voor de Indianapolts Colts. In een emotionele persconferentie lieten zowel Jim Irsay als de quarterback weten wat al een tijdje publiek geheim was: dat de wegen zich met ingang van vandaag scheiden. Het nieuws sloeg ook in Nederland in als een bom. Zelfs Nu.nl besteedde er al een berichtje aan.