Categorie: "New York Jets"

Black Hole wil Black Outs voorkomen

Vroeger… toen het stadion nog wel vol zat…

We vroegen ons al af waarom de kaartverkoop bij de Raiders nog niet was begonnen. De reden is verrassend. De Oakland Raiders willen namelijk minder kaartjes verkopen. Om te voorkomen dat de wedstrijden niet mogen worden uitgezonden wordt de ‘Black Hole’ een stukje kleiner, zodat de kans op uitverkopen van de wedstrijden groter wordt. Volgend seizoen heeft het tuig van de NFL nog maar 53 duizend plaatsen om te zitten. Veruit de kleinste capaciteit van de NFL. En dat is nog niet het einde. Er ligt een plan klaar voor een nieuw stadion (ter waarde van 800 miljoen dollar), wat maar plaats biedt aan 50 duizend man.

Jets Ster Houdt van Buttshake

Heb mevrouw Hendriks even gevraagd model te staan

Het houdt niet op voor Mark Sanchez, de onvolprezen quarterback van de New York Jets. Sanchez, die een kleine haat-liefde-verhouding heeft met de stad New York, is hoofdpersonage in een home-video.

Dood Tony Soprana Raakt Ook NFL

Tony Soprano

Gisteren overleed in Rome de bekende Amerikaanse acteur James Gandolfini, die in de volksmond beter bekend was als Tony Soprano van de gelijknamige televisieserie. Gandolfini was niet alleen het toonaangevende karakter uit The Soprano’s, hij was ook nog eens een geliefde stem bij NFL Films.

Boston Strong voor Tebow

Worden Brady en Tebow een innig stel achter de Patriots offensive line?

Het anti-abortusproduct Tim Tebow lijkt toch in de NFL te blijven. De New England Patriots staan op het punt hem te contracteren. Dinsdag zou hij al op het trainingsveld staan tijdens mini-camp volgens ESPN. Hiermee wordt de voormalig Heismann-trophy winnaar herenigd met offensive coordinator Josh McDaniels. Inderdaad… de man die een paar jaar terug Tebow koos in de draft voor de Denver Broncos.

NFL Vakbond vreest rapper Jay-Z

Praten Jay-Z en Geno Smith alleen over koetjes-en-kalfjes?

De NFL is goed in het afschermen van haar markt, zo ondervindt ook Jay-Z aan den lijve. Hij mag dan een begenadigd leven leiden als succesvol rapper, platenbaas en echtgenoot van Beyoncé. Waarschijnlijk is hij ook zeer populair bij een groot deel van de NFL-spelers. Volgens de NFL Players Association is hij daarmee geen succesvol spelersmakelaar. De spelersvakbond is namelijk een onderzoek gestart naar het vermeend illegaal contracteren van rookie quarterback Geno Smith vorige week door Jay-Z’s bedrijf Roc Nation.

Tebow Neemt Controle Over Big Apple

Tim Tebow

De fans in Denver kregen vorig jaar na enig aanhouden hun zin. Tim Tebow werd de startende quarterback van de Broncos, even nadat het publiek een billboard voor hem had ingekocht langs de snelweg. Tebow leidde zijn ploeg naar de playoffs. Onverklaarbaar maar waar, haalde New York Jets coach Rex Ryan vorige week een eigen quarterback controverse in huis door Tebow toe te voegen aan de selectie. Nog geen vier dagen later is het zover: Tebow heeft inmiddels zijn eerste billboard in New York.

Receiver Poetst Blazoen Op

Blazoen

Fantastisch stukje ‘blazoen oppoetsen’. New York Jets receiver Santonio Holmes staat dit seizoen voor een mooie jump in zijn contract. Als de receiver dit seizoen op het roster van de Jets blijft, springt zijn salaris van 7,75 naar 15 miljoen dollar. Holmes heeft er dus baat om weer vriendjes te worden met quarterback Mark Sanchez.

Jets En Patriots Weer In Schaakmatch

Vuur boven Haarlem

Sorry, blogosphere. Ik was de laatste tijd verwikkeld in nogal wat PR-initiatieven, waardoor er weinig ruimte was om hier mijn mening te spuwen. Zo stond ik woensdag bovenop een dak van een Haarlemse fabriek om de stad in rook op te zien gaan, terwijl ik daags hierna met zes MLB professionals in de weer was. Mijn focus is deze vrijdag echter weer gericht op de NFL. En wat een fijne wedstrijd hebben we in aantocht: Jets – Patriots. Jammie.

New York 9/11 Viering: ‘Inside Job’

I

NY FD

k ben geen fan van de Dallas Cowboys. Maar de manier waarop de ploeg van eigenaar Jerry Jones gisteren de wedstrijd tegen New York Jets in het vierde kwart cadeau gaf aan de thuisploeg, riekt naar een 9/11 inside job die door de NFL in scene is gezet. Dallas stond aan het begin van het vierde kwart met 24-10 voor, maar verloor. Het was de eerste keer in de clubgeschiedenis (242 wedstrijden groot) dat dit gebeurde. Acht bevindingen van Sunday Night. Op een rijtje. Even afgezien van die geweldige NY FD caps, die door alle coaches met verve werden gedragen.