Categorie: "Gruesome Injuries"

Afkeurde speler klaagt ‘Bounty’ aan

Had Williams al een Bounty-rule bij de Redskins?

Linebacker Barrett Green zag zijn carrière eindigen dankzij een opgelopen knieblessure in 2004 tussen zijn Giants en de Redskins. Nu klacht hij de dader van toen en diens coach aan. Een aanklacht die een jaar komt nadat deze coach, Gregg Williams, werd geschorst door de NFL voor zijn Bounty-rule. De defensieve coach betaalde zijn spelers als ze een blessure-uitlokkende tackle wisten te plaatsen. Ofschoon dit ging over zijn tijd bij de New Orléans Saints, was dit volgens Green al aan de gang toen hij coachte bij de Redskins. Hij wil nu 10 miljoen dollar zien.

RGIII Krijgt Oude Veteraan Over Zich Heen

Morgan Freeman en Robert Griffin III

Robert Griffin III is aan het revalideren van een gescheurde knieband en de hele wereld mag weten hoe goed dat wel niet gaat. De jongeling maakt van elke gelegenheid gebruik om even een persconferentie in te lassen en te laten zien hoever hij wel niet voor op schema ligt. Morgan Freeman vindt het fantastisch, maar…

Gronkowski Blijkt Brekebeentje van NFL

Unbreakable

Het geluk staat niet aan de zijde van Rob Gronkowski. De reusachtige tight end van de New England Patriots moet voor de vijfde keer onder het mes, en dat in een tijdsbestek van slechts een paar maanden. De eerste vier keer was zijn onderarm aan de beurt, maar dit keer is zijn rug het leidend (of lijdend) voorwerp.

Grote Beer Op Rooftocht In Californie

JaMarcus Russell was ooit moddervet.

Quarterback JaMarcus Russell kwam er in de laatste USA Sports niet zo goed vanaf. De bolle buik van de Oakland Raiders werd zelfs bestempeld door de grootste “first overall” draft bust uit de geschiedenis van de National Football League. Russell lijkt zich de kritiek persoonlijk te hebben aangetrokken. De voormalige obese sporter is bezig met een comeback.

Monstertackle Mist Eagles Seizoen

Jason Peters

Tegenslag voor de Philadelphia Eagles. Een van hun meest betrouwbare offensive linemen heeft voor de tweede keer dit offseason zijn Achillespees gescheurd. Left tackle Jason Peters viel in zijn tuin van een soort Segway-machine. Behalve een face plant, hield de mastodont hier ook een nieuwe scheur in zijn Achilles aan over.

Gruwelijke Armbreuk in College Football

Armbreuk

Als je de titel leest, dan wil je eigenlijk alleen nog maar het filmpje bekijken. Dan maakt het niet zozeer uit wat de naam van de ongelukkige footballer is, of de universiteit waarvoor hij speelt. Maar we willen ‘for the record’ best de volgende video van een gezicht voorzien. LaMichael James van de Oregon Mighty Ducks kwam tegen Cal net iets verkeerd terecht. Emmertje bij de hand houden. Fijne lunch toegewenst!

Dramaqueen Heeft Geen Gebroken Voet

Dramaqueen

Dramaqueen Ben Roethlisberger lijkt een milde vorm van het Munchhausen Syndroom te hebben. Telkens als de stress naar de klepel van Big Ben overslaat, komt hij met de wildste fantasieen op de proppen. Zo was afgelopen zondag tegen Houston Texans al duidelijk dat Pittsburgh de wedstrijd niet zou winnen. Dus stortte Ben in de endzone ter aarde.