Categorie: "Pittsburgh Steelers"

Black Hole wil Black Outs voorkomen

Vroeger… toen het stadion nog wel vol zat…

We vroegen ons al af waarom de kaartverkoop bij de Raiders nog niet was begonnen. De reden is verrassend. De Oakland Raiders willen namelijk minder kaartjes verkopen. Om te voorkomen dat de wedstrijden niet mogen worden uitgezonden wordt de ‘Black Hole’ een stukje kleiner, zodat de kans op uitverkopen van de wedstrijden groter wordt. Volgend seizoen heeft het tuig van de NFL nog maar 53 duizend plaatsen om te zitten. Veruit de kleinste capaciteit van de NFL. En dat is nog niet het einde. Er ligt een plan klaar voor een nieuw stadion (ter waarde van 800 miljoen dollar), wat maar plaats biedt aan 50 duizend man.

Steelers Lossen Legende

Ward

Met nog twee weken te gaan om onder de salary cap te komen, moeten er op teamniveau harde beslissingen worden genomen. Eentje daarvan vormde zich vannacht in Pittsburgh, waar de organisatie heeft besloten om afscheid te nemen van de 36-jarige Hines Ward.

Moordende Linebacker De Pineut

Moordenaar

Pittsburgh Steelers linebacker James Harrison is de eerste speler, die door de NFL aan de ballen wordt getrokken. Harrison wordt voor een duel geschorst, vanwege zijn aanhoudende harde spel. Zijn laatste overtreding dateert van afgelopen donderdag, toen hij quarterback Colt McCoy met de kroon van zijn helm een hersenschudding bezorgde.

Dramaqueen Heeft Geen Gebroken Voet

Dramaqueen

Dramaqueen Ben Roethlisberger lijkt een milde vorm van het Munchhausen Syndroom te hebben. Telkens als de stress naar de klepel van Big Ben overslaat, komt hij met de wildste fantasieen op de proppen. Zo was afgelopen zondag tegen Houston Texans al duidelijk dat Pittsburgh de wedstrijd niet zou winnen. Dus stortte Ben in de endzone ter aarde.

Prince Charming Speelt Voor Indy

Prince Charming

De Indianapolis Colts leken zondagnacht in de thuisbasis op een upset af te stevenen tegen de Pittsburgh Steelers. De formatie, zonder sterspeler Peyton Manning, gebruikte een moordende defensie om de ploeg uit Pennsylvania op te vreten. Het bleek uiteindelijk niet genoeg, maar we observeerden weer alsof het een lieve lust was.

Statement Game Voor Baltimore?

No fluke

Statement game van de Baltimore Ravens? Misschien moeten jullie deze blogger wat vaker geloven als hij zegt dat het niet altijd goed is gesteld met de Super Bowl hangover van de Pittsburgh Steelers. De ploeg van quarterback Ben Roethlisberger kwam namelijk grof te kort in Maryland.

Roethlisberger In “Karwei” Reclame

Big Ben

Ik moest gisteren even in de ogen wrijven tussen de reclameblokken van ‘Bones’ door. In de commercial van ‘Karwei’ leek niemand minder dan Pittsburgh Steelers quarterback Ben Roethlisberger de hoofdrol te spelen. De spelverdeler gooit in het filmpje -hoe toepasselijk- alles met brute kracht aan de kant.

Pittsburgh Treft Green Bay in Super Bowl

Mendenhall

De New York Jets waren de afgelopen week zo zelfingenomen na de verrassende overwinning tegen New England Patriots, dat ze een klein detail over het hoofd zagen op weg naar Super Bowl XLV: een sneltrein uit Pittsburgh. Pittsburgh stempelde het kaartje richting eindstation Dallas af met een 24-19 overwinning.