Categorie: "Atlanta Falcons"

NFL-speler bedreigt Zimmerman en jury

Zimmerman is vijand bij meerdere publieke figuren.

De VS is in rep en roer over de uitspraak in de rechtzaak van zelfverklaarde burgerwacht Zimmerman. NFL-spelers van naam doen er een schepje bovenop. Victor Cruz (Giants) twitterde dat Zimmerman binnen een jaar wel het slachtoffer zou worden van ‘the hood’. Andere receiver Roddy White (Falcons) ging nog een stapje verder door de 15-koppige jury aan te zetten tot zelfmoord: “All them jurors should go home tonight and kill themselves for letting a grown man get away with killing a kid.”

Matt Ryan Doodgegooid

'En nog een keer...'

De Atlanta Falcons lieten er gisternacht geen gras over groeien tegen de Pittsburgh Steelers. Kennelijk vindt hoofdcoach Mike Smith dat er nog genoeg te sleutelen valt aan de passing offense van zijn club. Basis spelverdeler Matt Ryan gooide gisteren 42 passes in een preseason duel. In een helft!

Packers Naar NFC Championship Game

Rodger-that

De Georgia Dome was een deken van rode vlaggetjes en een put van lawaai – zoals Admirals fans die gewend waren in de Amsterdam Arena. Maar bij het einde van de wedstrijd was het stadion muisstil: de beoogde kampioen van de NFC verloor kansloos met 48-21 van de Green Bay Packers. Door toedoen van een geweldige quarterback Aaron Rodgers.