Categorie: "Cleveland Browns"

Jachtseizoen geopend in de NFL

Aaron

Op het veld liet Lefeged zijn ‘guns’ al zien.

Hernandez is niet de enige NFL-speler die met zijn klappertjes-pistool heeft lopen zwaaien. Twee andere spelers mochten zich de afgelopen week melden bij de politie. Eerst was er Cleveland Browns rookie Ausar Walcott die na een avondje stappen een man het ziekenhuis in sloeg. Een aanklacht tot poging tot doodslag tot gevolg. Gisteren werd Indianapolis Colts safety Joe Lefeged opgepakt voor verboden wapenbezit, nadat hij bij een politiecontrole doorreed.

Romeinse Praktijken in Cleveland

Praktijken

Een paar dagen geleden werd ik getriggered om een verhaal te schrijven over hoofdcoaches, die nu genoegen moeten nemen met een positie als coordinator. Ik noemde onder andere Mike Tice. Ik noemde Mike Sherman. Maar ik vergat gewoon de man, die mij uberhaupt de inspiratie gaf om het stuk te schrijven: Brad Childress.

Voorspelling: Niners Winnen Het Westen

Oude afbeelding Sopoaga

Okay, flauw, die is makkelijk: de San Francisco 49ers gaan er met de NFC West titel vandoor. De ploeg won gisteren opnieuw en verbetert het record naar 6-1. Gisteren werden in Candlestick Park de Cleveland Browns opzij geschoven met een overwinning, die vooral in de eerste helft afgetekend was. Aangezien naaste concurrenten Seattle en Arizona opnieuw niet wisten te winnen, heeft San Francisco nu vier wedstrijden voorsprong. Het lijkt onwaarschijnlijk dat San Fran die ‘lead’ met negen speelronden te gaan nog uit handen geeft.

Madden Claimt Volgende Slachtoffer

Hillis

Noem mij eentje van bijgeloof, maar het kan geen toeval zijn dat het seizoen van Cleveland Browns running back Peyton Hillis vooralsnog een debakel is. Hillis siert dit seizoen namelijk de cover van het populaire Madden-spel. En in het verleden is gebleken dat wel heel veel American football-helden, die op de cover zijn verschenen, hun loopbaan wel (tijdelijk) op konden schorten.

Vliegtuig Cleveland Browns Vast

Browns

Het teamvliegtuig van de Cleveland Browns heeft gisteren bijzonder lang gedaan over het korte tripje Cleveland-Indianapolis. De gezagvoerder wist het vliegtuig zo uit de richting te rijden, dat het vast kwam te zitten in de modder.

Verkeerde Keuze Voor Run Ricky Run

Run Ricky Williams

De Baltimore Ravens mogen zich sinds de training van vandaag de gelukkige eigenaar noemen van Ricky Williams, het bewegelijke enigma. Williams kon als free agent kiezen uit twee teams: Detroit en Baltimore. De running back koos uiteindelijk voor de Ravens, omdat het team meer playoff potentie heeft. Denkfoutje?

Braylon Edwards Een 49er

Voormalig first round draft pick, receiver Braylon Edwards, heeft getekend bij de San Francisco 49ers. De ballenvanger, die niet echt bekend staat om zijn balvastigheid, bracht zijn loopbaan tot dusver door bij de Cleveland Browns (het team dat hem draftte) en de New York Jets. Dat laatste team verlengde zijn contract het afgelopen offseason niet. Volgens coach Jim Harbaugh brengt Edwards het team legitiem en groot doelwit in de passing game.

Delhomme Haalt Zijn Gram

Delhomme

Ex Admirals quarterback Jake Delhomme heeft zijn eerste thuiswedstrijd voor de Cleveland Browns winnend afgesloten. Tegen zijn voormalige team, Carolina Panthers, was de quarterback echter niet de meest belangrijke speler van het veld. Dat was opnieuw running back Peyton Hillis.