Categorie: "Miami Dolphins"

Quarterback als Ajacied in Feyenoord-kleren

Weinig respect voor de fans?

Wat als Johan Cruijff zich zou kleden in een Feyenoord-shirtje? O, wacht… dat hij heeft hij gedaan. Dan wat als Christian Eriksen een PSV-tenue zou aantrekken? Genoeg stof voor haat-mails van fans. Het lijkt dus geen slimme actie van 49ers quarterback Colin Kaepernick om met een petje rond te lopen van de Miami Dolphins. Maar de jonge ballenwerper is zich van geen kwaad bewust.

Miami Gooit Curveball Naar Harbaugh

Curveball

De Miami Dolphins hebben de 49ers een aardige curveball gegooid door opeens actief achter quarterback Alex Smith te gaan. Het lijkt een powerplay van de Dolphins, ongetwijfeld om coach Jim Harbaugh een hak te zetten. Wie de geschiedenis kent, weet ook waarom.

Manning Tourt Het Land Rond

Manning

Peyton Manning is als een dronken man, die na een relatie van tien jaar, voor het eerst weer in de kroeg staat. Hij weet zich geen houding te geven, praat graag met andere vrouwen, maar de eerste die hij de knipoog geeft is niet per se de vrouw waar hij de rest van zijn leven mee wil doorbrengen.

Manning Gaat Flynn Geld Kosten

Matt Flynn

Ooit was Green Bay Packers quarterback Matt Flynn een hot commodity op de voorbeschouwde free agent markt. De release van Peyton Manning heeft daar zeker verandering in gebracht. Opeens is het niet meer zo’n zekerheidje dat Flynn in het kielzog van zijn voormalige offensive coordinator Joe Philbin naar South Beach komt. South Beach ademt nu namelijk Manning. Zelfs basketballer LeBron James had niets dan positieve energie voor de komst van de toekomstige Hall of Famer.

Reggie Bush Klaar Voor Primetime?

Reggie

In New Orleans moest Reggie Bush zijn carries altijd delen. Vandaar dat veel mensen een niet-zo-heel-positief oordeel over de running back hadden. In zes jaar in de league kwam hij nooit boven de 581 yards uit en daarmee ben je, als tweede overall pick van welke willekeurige Draft dan ook, vies overbetaald. Niet zo heel gek dat men in Miami raar staat te kijken.