Reggie Bush Klaar Voor Primetime?

Reggie

Reggie

In New Orleans moest Reggie Bush zijn carries altijd delen. Vandaar dat veel mensen een niet-zo-heel-positief oordeel over de running back hadden. In zes jaar in de league kwam hij nooit boven de 581 yards uit en daarmee ben je, als tweede overall pick van welke willekeurige Draft dan ook, vies overbetaald. Niet zo heel gek dat men in Miami raar staat te kijken.

Reggie Bush is namelijk op stoom. In Miami is Bush de featured back en die rol vervult hij met verve. De runner heeft vooral laat in het seizoen goede prestaties neergezet – met vier games van meer dan 100 yards op rij en een uitroepteken door een wedstrijd met zelfs meer dan 200 yards. Door deze prestatie is Bush voor het eerst in zijn loopbaan de 1000 yards gepasseerd.

Kan hij een ‘every down’ back worden? Is Bush duurzaam genoeg? Hijzelf claimt van wel, alhoewel hij ongetwijfeld zo laat in het seizoen veel voordeel heeft bij het feit dat hij in New Orleans maar zo weinig werd gebruikt. Op 26-jarige leeftijd heeft hij pas 740 career carries op de teller. Ter vergelijking: grote jongens als Barry Sanders bereikten dat aantal al na hun derde jaar in de NFL.

Zelf heeft Bush overigens al zijn eigen ‘overtuiging’ weerlegd. De Miami Dolphins maakten vandaag bekend dat hij tijdens het seizoenslot niet in actie zal komen. Vanwege een blessure. Laat dat nou precies de reden zijn waarom ze in New Orleans geen 16 miljoen dollar tegen de cap wilde nemen voor zijn ‘services’.

Lees ook:Nieuwe Aanvalskern Miami Dolphins
Lees ook:Mario Williams Heeft Al 13 Sacks
Lees ook:Fantasy Q: Reggie Bush weer Single!
Lees ook:Bush Brekebeentje Van De Bay
Lees ook:Bush Wilde Eigenlijk Autowasser Worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.