Nieuwe Aanvalskern Miami Dolphins

Orton

Kyle Orton

De Miami Dolphins zien er in 2011 opzienbarend anders uit aan de aanvallende zijde van de bal. Tenminste, als het de formatie lukt twee grote sterren los te weken in Denver en New Orleans.

De ploeg uit Zuid-Florida heeft namelijk een balletje opgeworpen bij beide teams. In het geval van Denver Broncos gaat het om het verwerven van de rechten van Kyle Orton. In het geval van N’Awlins gaat het om Reggie Bush.

Het eerste verhaal is logisch. Kyle Orton heeft een goed verleden met wide receiver Brandon Marshall, die hem een jaar eerder al voorging naar de Sunshine State. Het is de hoop van de bestuurders van Miami dat Orton en Marshall nog steeds de klik hebben, waardoor Marshall twee seizoenen achter elkaar meer dan 100 ballen ving. Vorig jaar had Marshall ook wel een redelijk seizoen (86 receptions, net over de duizend yards, slechts drie touchdowns), maar misschien dat Orton hem juist het duwtje in de rug geeft.

Het verhaal achter Reggie Bush is op zich wel spannend. Bush was toch een klein beetje de running back in New Orleans die de geest van Ricky Willams moest wegjagen uit de SuperDome. Nu mag hij (waarschijnlijk) hetzelfde proberen in Miami. Zowel Ronnie Brown als Reggie Bush zijn daar bezig een laatste grote contract binnen te slepen van een andere club.

Lees ook:Reggie Bush Klaar Voor Primetime?
Lees ook:Brandon Marshall Opnieuw In Beklaagdenbankje
Lees ook:Bush Wilde Eigenlijk Autowasser Worden
Lees ook:Beste Receiver Uit NFL Naar Miami
Lees ook:Fantasy Q: Reggie Bush weer Single!

Eén reactie op “Nieuwe Aanvalskern Miami Dolphins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.