Beste Receiver Uit NFL Naar Miami

Scream!

Scream!

De pleuris is uitgebroken in Denver. De beste receiver van de ploeg -en wat mij betreft ook de beste receiver uit de National Football League- is gevlogen. De formatie uit Colorado verhandelde voor de tweede jaar op rij een sterspeler: Brandon Marshall. Ditmaal vloog een ster uit naar de Miami Dolphins, in ruil voor een paar tweede ronde picks (een in 2010 en een in 2011).

Miami liet er geen gras over groeien en bood de aanvaller daarna het meest lucratieve receiver contract uit de geschiedenis van de sport. Marshall gaat 47.5 miljoen dollar verdienen in vier jaar tijd. Het gejuich in de hauteine badplaats was overigens van heinde en verre te horen. Vooral de running backs van Miami schreeuwden hun geluk van de daken. Dat Marshall met open armen wordt ontvangen is niet raar. De Dolphins hebben een probleem op de positie en Marshall ving de afgelopen drie seizoenen telkens meer dan 100 ballen op rij.

Hij was de meest begeerde wide-out van teams, toen tijdens het offseason bekend werd dat hij maar al te graag weg wilde uit Denver.

Lees ook:Marshall Superstud In Pro Bowl
Lees ook:Nieuwe Aanvalskern Miami Dolphins
Lees ook:Receiver Saboteert Broncos Training
Lees ook:Ook Top Receiver Weg Uit Denver?
Lees ook:Dramatische Start Redskins Seizoen

16 reacties op “Beste Receiver Uit NFL Naar Miami

  1. Rockmolder

    Beste WR ben ik het niet helemaal mee eens, maar dit is een mooie trade voor beide partijen.

    De Dolphins geven Henne eindelijk iemand om naar te gooien. Geen overbodige luxe voor een jonge QB. En met 2 2nd round picks hebben ze niet bepaald te veel betaald of hun toekomst weggeruild. Kleine kans dat je spelers krijgt die zo´n impact maken als Marshall met die picks.

    Al ben ik niet een heel erg grote fan van hoe McDaniels met deze franchise bezig is, dit was ook voor de Broncos een goede ruil. Marshall had problemen met het team en de stad, nadat één van zijn teamgenoten doodgeschoten is (en overleed in Javon Walker’s armen). Voor een receiver krijg je niet veel meer dan 2 2nd rounders. Zeker niet in een draft die zo diep is als deze.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      Agree. Andre Johnson van de Texans vind ik persoonlijk net iets beter.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Dennis

        Helemaal mee eens, Andre Johnson is by far the best WR!

          /   Beantwoorden  / 
  2. Jonathan

    Marshall de beste van de NFL? Andre Johnson, Larry Fitzgerald, Calvin Johnson, Reggie Wayne, Randy Moss. Hij mag blij zijn als die de top5 haalt qua skillset. En als ik een receiver zou moeten kiezen zou die de top10 niet eens halen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      En wat dacht je van gasten als DeSean Jackson, Miles Austin, Steve Smith, Vincent Jackson en Wes Welker die doen echt niet onder voor Marshall!

        /   Beantwoorden  / 
  3. Perry

    Reggie Wayne en Randy Moss, whahaha. Voor het NFL Past-Your-Prime Team wellicht. Maar zover ik weet is dat nog niet opgericht. Eerste drie kan ik zeker mee leven, alhoewel Fitz nog een vraagteken is. Benieuwd hoe hij het gaat doen — nu hij geen Kurt Warner als aangever heeft.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      Moss is inderdaad een lachterje zijn tijd is voorbij, Reggie Wayne is ook welees beter geweest! Maar Perry come on Marshall beste de WR?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Perry Hendriks

        DeSean Jackson: benieuwd hoe hij onder Kolb vaart.
        Miles Austin: uit het niets gekomen. Ik gun het hem. Maar acht goede wedstrijden maakt nog geen Hall-of-Famer.
        Steve Smith: gaat dit jaar (en de afgelopen drie seizoenen) als een nachtkaars uit.
        Vincent Jackson: Kom op, nou…
        Wes Welker: als offensive goeroe kan iedereen met snelheid en een 5’10 frame hier worden ingeplugd. Dat is niet de verdienste van Welker, maar van het playbook.

        Brandon Marshall — in een omgeving waar hij tevreden is? 100 catches. Eazzzzy.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Dennis

          Iedereen kan worden ingeplugd bij de Patriots, waar waren ze zonder Welker?
          En wat betreft YAC zijn Austin en Jackson vele malen beter dan Marshall!
          En by the way met een qb als Henne komt Marshall komend seizoen niet aan die 100 catches!

            /   Beantwoorden  / 
          1. Perry Hendriks

            Zonder Welker? Dat zien we dit seizoen snel genoeg. Als iemand eenmaal is ingewerkt op de positie en chemistry heeft met Brady, dan wordt er helemaal niet meer aan Welker gedacht.

            Eens met YAC van Austin en Jackson: maar kerel, Austin heeft het pas zes wedstrijden voor elkaar gekregen en Jackson krijgt zijn ballen van Rivers. En dan NOG weet hij er niet meer dan 70 per seizoen te pakken. Wat toch vraagtekens moet opleveren bij je.

            Ook agreed met de leercurve voor Henne. Maar met DIE running game zie ik Brandon Marshall wel 100 keer vrijkomen voor een catch. Only time will telllll.

              /  
  4. Marc

    Jeez guys, wat een enthousiasme! Cool. Leuk om tussen alle namen die van een Colt terug te vinden: Reggie Wayne (goed gezien Jonathan!). Hij is niet groot en/of atletisch à la Fitz/Marshall/C. Johnson/ A. Johnson, but he plays big! Iemand die gewoon z’n werk doet, niet zeurt en elk jaar een beetje beter wordt. Behalve in de SB dan, toen hij te laat uit z’n break kwam bij z’n slant route. We weten allemaal hoe dat afgelopen is…(damn!). Anyway (ik herpak me nu even) als je de nummer één target van nr. 18 bent, dan kun je wel wat. Schijnt dat de heer P. Manning erg veeleisend is namelijk. Ook na al die jaren en een gewonnen SB!
    Om terug te komen op Marshall: de goede man heeft onder Cutler (categorie franchise QB wannabe) én Orton (categorie flapdrol) meer dan 100 ballen gevangen. Dan ben je zondermeer een top receiver! Op dit moment zijn er vier WR’s die er echt uitspringen: Andre Johnson, Brandon Marshall, Larry Fitzgerald en Calvin Johnson. En in die volgorde. Ten aanzien van de andere genoemde WR’s ben ik het eens met Perry. Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 
  5. Marc

    En helemaal vergeten: Reggie heeft ook 100 ballen gevangen afgelopen seizoen! Mag ook wel met Peyton als QB, maar toch bijzonder gezien de double coverage die hij meestal krijgt.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Dennis

    We zullen zien hoe het de Patriots volgend jaar vergaat en Brandon Marshall!
    In ieder geval smullen geblazen als je het over WR talent hebt in de NFL met toekomstige sterren als DeSean Jackson, Miles Austin, Pierrre Garcon, Steve Smith (Giants), Michael Crabtree, Sidney Rice!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      Vergeet Austin Collie niet beste Dennis! Over een break-out rookie season gesproken…

        /   Beantwoorden  / 
      1. Dennis

        Haha, jij bekijkt ook alles door een blauw-witte bril!

          /   Beantwoorden  / 
        1. Marc

          Hij heeft het aantoonbaar goed gedaan voor een 4th rounder. Los van de kleur van zijn jersey! En dat in een offense waar alles draait om timing. Nog meer dan bij andere offenses moeten receivers de playbook inside out kennen én hun routes heel precies afwerken. Dus op tijd in en uit breaks komen en vooral anticiperen waar Manning de bal kan gaan gooien. En altijd rekening houden met zijn vermaarde audibles! Pfff…

            /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.