Categorie: "1"

83% Denkt Dat Denver Dood Is

Tebow

Zondagavond werden de Denver Broncos vernederd door divisierivaal Oakland Raiders. Het waren de meeste punten, die ooit door een Denver verdediging werden opgegeven. Het waren de meeste punten die ooit door een Raiders team op het scoreboard werden gezet. Uit een poll in een plaatselijke krant blijkt dat 83% van de fans gelooft dat de Broncos het seizoen hebben opgegeven.

Auto-ongeluk Voor Tom Brady

 

"Don't look tough and drive..."

What a way to start the season! New England Patriots quarterback Tom Brady is vanmorgen betrokken geraakt bij een auto-ongeluk. De voormalig Super Bowl MVP kwam met de schrik vrij, maar moest nog wel door teamdoktoren even worden nagekeken. Wij hebben beelden!

Hersenbloeding Voor Saints Tight End

Shocking

New Orleans Saints tight end Jeremy Shockey hangt voorlopig niet aan de gewichten. Het enfant terrible werd gisteren met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, nadat hij in de weightroom duizelig was geworden. Volgens insiders liet Shockey de omstanders een minuut lang gissen naar zijn gezondheid — later in het ziekenhuis bleek dat de aanvaller was getroffen door een hersenbloeding.

Quarterback Situatie In Philly Zeer Wazig

Cast Away

Er was een periode -zo net na de Super Bowl- dat Philadelphia Eagles hoofdcoach Andy Reid zijn quarterback Donovan McNabb met hand en tand verdedigde. In de media werd de situatie zo afgeschilderd, dat Reid de enige binnen de organisatie was die de spelverdeler eigenlijk nog wilde behouden. Ook aan die periode is echter een einde gekomen. Reid heeft vanmorgen onthuld dat zijn team trade offers voor alle drie de quarterbacks op het roster in overweging heeft.

Nog Geen “Boner” Voor Tebow

Tim Tee Boner

Er is slechts mondjesmaat interesse in de services van all-around quarterback Messias, Tim Tebow. De jonge college-ster liet gisteren zien hard aan zijn fundamentals te hebben gewerkt, maar dat heeft zich tot vooralsnog niet vertaald in kwijlende teameigenaren. Natuurlijk, de aanwezige loonslaven waren enthousiast over de aanpassingen van Tebow, maar nodigden hem nog niet massaal uit voor een private workout.

ESPN SportsCenter Vanaf 1 Maart Op TV

SportsCenter!

ESPN AMERICA zendt vanaf maandag 1 maart 2010 het meest toonaangevende sportprogramma uit het ESPN portfolio ook in Europa uit. De show Sportscenter is vanaf die dag op het kanaal te zien en speciaal voor de Europese markt in een nieuw jasje gestoken.

De Schande van Pro Bowl Keuzes

Wel Witten en geen Gonzalez? WHY WHY WHY?

Het kostte me een dag om van de Pro Bowl selecties bij te komen. Deze all-star-handel kon me al weinig bekoren, maar met de selecties van dit jaar wordt het helemaal een belachelijk event. En dan te bedenken dat de helft zich toch gaat afmelden, enerzijds omdat de ploeg in de Super Bowl speelt een week later of anderzijds uit schaamte omdat hij weet dat de uitverkiezing niet helemaal terecht was. Grootste shock is natuurlijk dat er geen enkele speler van de Bengals is verkozen. Winner van de AFC North en een record van 10-5, waarschijnlijk te veel een team. Chad heeft in ieder geval getwitterd dat het voor hem niet uitmaakt, omdat de Bengals sowieso in de Super Bowl spelen. Nice going Chad!

Sexy College Girls Van De SEC

SECs Girls

Nu de kampioen van de vermaarde SEC College Conference is gekroond, mogen we eindelijk terugkijken op een fantastisch footballseizoen. Met wilde fratsen, mooie touchdowns, heerlijke runs en natuurlijk… fraaie tribunebabes.