Categorie: "Seattle Seahawks"

Black Hole wil Black Outs voorkomen

Vroeger… toen het stadion nog wel vol zat…

We vroegen ons al af waarom de kaartverkoop bij de Raiders nog niet was begonnen. De reden is verrassend. De Oakland Raiders willen namelijk minder kaartjes verkopen. Om te voorkomen dat de wedstrijden niet mogen worden uitgezonden wordt de ‘Black Hole’ een stukje kleiner, zodat de kans op uitverkopen van de wedstrijden groter wordt. Volgend seizoen heeft het tuig van de NFL nog maar 53 duizend plaatsen om te zitten. Veruit de kleinste capaciteit van de NFL. En dat is nog niet het einde. Er ligt een plan klaar voor een nieuw stadion (ter waarde van 800 miljoen dollar), wat maar plaats biedt aan 50 duizend man.

Sophie’s choice op vakantie: Raiders of Niners?

Ik zie mezelf er al tussen staan!

Beste lezer… ik heb uw hulp nodig bij een belangrijke keuze. In oktober ga ik de klassieke reis maken door het Zuidwesten van de VS. Uiteraard mag daarbij een bezoekje aan een NFL-game niet ontbreken. Nu heb ik de keuze om op zondagavond naar twee wedstrijden te gaan nabij elkaar. Maar welke zal ik kiezen?: San Francisco 49ers tegen de Houston Texans of de Oakland Raiders tegen de San Diego Chargers? Help?

Seattle Wil Verbod Op Verboden Middelen

100% dope free

Bruce Irvin was de laatste in een rijtje Seahawks die een schorsing aan de broek kreeg vanwege het gebruik van verboden middelen. John Moffitt, Allen Barbre, Winston Guy en Brandon Browner gingen hem voor, en alleen Barbre is daarvan geen Seahawk meer. Safety Kam Chancellor is die stand van zaken nu meer dan zat.

Teams Vermijden Zware Tags

 

Geld

De Buffalo Bills, Houston Texans en de Seattle Seahawks hebben lange deals weten te bewerkstelligen met hun meest-begeerde spelers. De Bills sloegen vannacht de hamer op een meerjarig contract met receiver Stevie Johnson, terwijl de ‘Hawks zich gelukkig prijzen met running back Marshawn Lynch. De Houston Texans verwelkomen hun ster running back terug in de Lonestar State. Arian Foster maakt de komende vijf seizoenen onderdeel uit van het team.

Ginn Zorgt Voor Spektakel

Ginn Jr.

56 minuten lang liet Ted Ginn Jr. gisteravond zien waarom ik hem een kwibus vind, een van de opmerkelijke en minder geslaagde transacties die de Niners de afgelopen jaren voltooiden. Tot hij het in een tijdspanne van 58 seconden op de heupen kreeg en mijn Niners de winst bezorgde.

Atari Bigby Naar Seahawks

 

Atari

Zo af en toe proberen we nog een beetje bij te houden hoe het met de oud-Admirals in de National Football League is gesteld. Ergens verloren in een zijlijn van ESPN.com vonden we een headline over voormalig Admirals safety Atari Bigby. De harde hitter speelt in 2011 voor de Seattle Seahawks.

Vage Ontwikkelingen In Seattle

Rice

De Seattle Seahawks baarden een aantal dagen geleden opzien door quarterback Tarvaris Jackson over te nemen van de Minnesota Vikings. Maar wat misschien nog wel meer vraagtekens heeft opgeroepen is de komst van receiver Sidney Rice – van dezelfde Vikings. Rice verkoos de poen boven succes, althans op papier.

Stoelendans Voor Spelverdelers

Tarvaris

De drukke week in de National Football League is aangevangen met een aantal opzienbarende quarterback wissels. Naar verwachting is quarterback Matt Hasselbeck op zijn retour in Seattle. Coach Pete Carroll kiest er daar vrijwel voor om het lot van zijn team in handen te leggen van Charlie Whitehurst en Tarvaris Jackson. Jackson werd gisternacht overgenomen van de Minnesota Vikings en werd hierbij rijkelijk beloond. Jackson, die nog nagenoeg niets heeft gepresteerd in zijn loopbaan, kreeg de handen van zijn voormalig offensive coordinator op elkaar. En beurt hiervoor 8 miljoen dollar.

Chicago Prolongeert Naar NFC Championship

Bear down

Het NFC Divisional Playoff duel tussen Chicago Bears en Seattle Seahawks was amper 13 minuten oud of quarterback Jay Cutler en tight end Greg Olson werden al lachend aan de sideline gespot. In de wetenschap dat de Bears al met 14-0 voorstonden en dat Olson met twee catches zo’n 100 yards had vergaard.