Ginn Zorgt Voor Spektakel

Ginn

Ginn Jr.

56 minuten lang liet Ted Ginn Jr. gisteravond zien waarom ik hem een kwibus vind, een van de opmerkelijke en minder geslaagde transacties die de Niners de afgelopen jaren voltooiden. Tot hij het in een tijdspanne van 58 seconden op de heupen kreeg en mijn Niners de winst bezorgde.

Met een kickoff en een punt return voor touchdowns stelde hij de zege voor de ploeg veilig. Het mirakel was broodnodig, omdat de ploeg uit San Francisco een 16-0 voorsprong bij rust met rappe schreden zag slinken. De kickoff return die volgde op de 19-17 aansluitingstreffer haalde echter alle wind uit de zeilen bij Seattle.

Het was een avond die aan de verwachtingen voldeed. Zowel Frisco als Seattle had duidelijk te kampen met opstartproblemen, alhoewel de moordende defenses deden voorkomen alsof ze al jaren op elkaar waren ingespeeld. Tarvaris Jackson was daarbij lange tijd de posterboy van treurnis. Het uiterlijk van een stoere filmster, maar de doeltreffendheid van een angstige asielhond.

San Fran kon daar weinig tegenover stellen, alhoewel de ploeg wel steevast profiteerde van een uitmuntende veldpositie. Deze legde echter het grootste probleem van de Niners bloot: de redzone efficiency. Vijf keer penetreerden Alex Smith en de zijnen de twintig yards lijn van Seattle, vier keer kon daar alleen een fieldgoal voor worden geturfd. Zelfs toen de ploeg de bal op de 1-yard lijn kreeg vanwege een pass interference penalty. En zelfs toen Michael Crabtree, zo vrij als Plaxico Burress, over het hoofd werd gezien in de endzone.

Gelukkig hadden de 49ers ene Ted Ginn Jr. Nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen.

 

Lees ook:49ers Mixen Met Gin
Lees ook:49ers Nemen Wraak Voor Favre Fout
Lees ook:Verliezer Naar NFL Playoffs
Lees ook:Kolderieke Dikkert Doet Kick Return
Lees ook:Snelste Start Sinds 2003 Leidt Ontslag In

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.