Snelste Start Sinds 2003 Leidt Ontslag In

Jimmy Raye

Jimmy Raye

De Kansas City Chiefs maakten gisteren indruk. Of sloegen de San Francisco 49ers een modderfiguur? Hoe dan ook, de Chiefs wonnen met 31-10 en zijn bezig aan hun beste seizoenstart sinds 2003. De afgetekende overwinning op de Niners (die hun enige touchdown pas in de laatste seconde scoorde) leidde vandaag tot het ontslag van Niners offensive coordinator Jimmy Raye.

Hiermee komt er een rigoreus einde aan het tumultueuse seizoen van de coordinator. Al sinds de eerste competitieronde stond Raye onder vuur, nadat zijn ploeg uit in Seattle niet om leek te kunnen gaan met de plaatselijke heksenketel. De tweede wedstrijd leken de problemen echter opgelost, toen San Fran dapper weerstand wist te bieden aan regerend Super Bowl kampioen, New Orleans Saints. Op de aanvallende wanprestatie van gisteren was echter niets af te dwingen. Raye wordt opgevolgd door quarterback coach Mike Johnson.  

De 49ers zijn het eerste team dat dit jaar aan de teugels van de coordinators trekt. Met 12.7 punten per wedstrijd waren de Niners een-na-laatste in de league – net achter de ernstig zieke Carolina Panthers.

Lees ook:Brett Favre Verliest Eerste Pot
Lees ook:Quarterback Gooit Coach Onder Bus
Lees ook:Verliezer Naar NFL Playoffs
Lees ook:Uitzendschema ESPN America In September
Lees ook:Brees Weet Niets Van Z’n Kind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.