Uitzendschema ESPN America In September

ESPN

ESPN

Fans van regerend Super Bowl kampioen New Orleans Saints komen in de gure september-maand zeker aan hun trekken. De kampioen komt op ESPN America maar liefst drie keer voorbij.

Het begint allemaal met de seizoensopener op 9 september. De Saints organiseren dan in eigen stadion de seizoenskickoff tegen de Minnesota Vikings. Een week later zijn de Saints opnieuw vol in de picture, dankzij hun Monday Night Football matchup tegen de San Francisco 49ers. Ook het derde competitieduel van de ploeg van Drew Brees is live en exclusief te zien op ESPN America: de formatie speelt dan tegen de Atlanta Falcons.

De drie wedstrijden van New Orleans zijn natuurlijk niet de enige wedstrijden die de Amerikaanse sportzender uitzendt. De eerste competitiezondag is T.O. voor het eerst in actie te zien als de Bengals aantreden tegen de New England Patriots. Deze eerste zondag wordt aangelengd met wedstrijden tussen Green Bay Packers – Philadelphia Eagles en de bittere rivalry tussen Washington Redskins – Dallas Cowboys.

Ander hoogtepunt is wat mij betreft de “triple-header” van de New York Jets. De formatie speelt op Monday Night 13 september tegen Baltimore Ravens. Hierna brengt ESPN America de gehypte thuiswedstrijd tegen New England Patriots (19 september) en de uitwedstrijd tegen Miami Dolphins (26 september).

Lees ook:ESPN America Zondag Wedstrijden: September
Lees ook:(Video) Jamie Foxx in Monday Night Football Intro
Lees ook:Special Teams Doodsteek Miami
Lees ook:NFL Komende Vier Jaar Op ESPN America
Lees ook:Eindelijk ESPN America HD in Nederland

9 reacties op “Uitzendschema ESPN America In September

  1. FREDmirals

    veel makkelijker is om naar http://www.liveonsat.com te gaan en dan op het NFL icoon te klikken zie je alle college en nfl games die worden uitgezonden

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc Tjon

      Is idd een goede site. Anyway, is de NFL-reis al geboekt? En zo ja, alvast veel plezier toegewenst! Groet, Marc

      P.S.: Ik heb begrepen dat ESPN.com eveneens een goede informatie c.q. inspiratiebron voor pro-football gerelateerd nieuws…LOL!

        /   Beantwoorden  / 
      1. FREDmirals

        ben nog in twijfel(ben pas ff met vrouw en dochter geweest) maar er is een leuk weekend in ATLANTA op 6 en 7 nov!!!!!
        6 nov college football gerorgia buldogs smiddag’s
        6 nov NHL atlanta- chicago savonds
        7 nov NFL falcons – BUCCANEERS
        en ff naar de overkant lopen dan NBA atlanta – phoenix

        maar helaas niemand die met me mee wil ;;)))

          /   Beantwoorden  / 
        1. Marc Tjon

          Met recht een prachtig affiche! Maar Atlanta, wow… brings back a lot of great memories. Dat was namelijk de eerste plaats in de VS die ik bezocht samen met mijn ouders, op doorreis naar Florida. Was toen 11 jaar oud. Ik ben nu een ouwe lul van 37, dus kun je nagaan! Anyway, in de planning stond een bezoekje aan NYC in oktober, maar dat moet ik noodgedwongen ff uitstellen. Wellicht dat het later dit jaar alsnog van komt. We’ll see! Groet, Marc

            /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    Ja, maar dan is het niet zo fraai verwoord als hier. Want laten we wel wezen: in plaats van dit blog kun je ook naar espn.com gaan, :) .

      /   Beantwoorden  / 
  3. Pep

    Het kan aan mij liggen, maar sinds vandaag is NFL verdwenen van ESPN America, weet iemand hier meer van. Maak me grote zorgen zo aan het begin van het seizoen. Gisteren nog s’ochtends MNF gekeken en er stond nog genoeg op het schema voor deze week (bijvoorbeeld donderdag de game tussen Bengals en Pats) maar die zijn nu weg van het TV schedule op de site. Ook is bij het aanbod alleen nog NCAA te zien.

    Graag info of alternatief als iemand die heeft!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Perry Hendriks

    Heeft te maken met de site, die te pas en onpas op regio “UK” springt. De Nederlandse programmering is nog steeds NFL. In overvloede!

      /   Beantwoorden  / 
  5. FREDmirals

    je kan alles kiezen behalve zoals perry aangaf de UK versie en Ierland want hij schiet ook te pas en te onpas van de nl versie

      /   Beantwoorden  / 
  6. Pep

    Pfoe!! thanx Perry, ik zie het nu weer!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.