Categorie: "Bad Boys"

Fitzgerald braafste jongetje van de klas

De braafste jongetjes. Trainen op kosten van ome Larry!

De arrestaties blijven zich deze week opstapelen. Zelfs P&O functionarissen van de Denver Broncos worden met een glaasje op achter het stuur opgepakt. Het oogappeltje van de NFL daarentegen is Cardinals receiver Larry Fitzgerald. De speler weet niet eens hoe je van het rechte pad moet afwijken en doet meer aan charity dan aan computerspelletjes. Om zijn teamgenoten te behoeden voor misstappen hield hij maar een eigen trainingskamp.

Snoop Dogg steekt moordenaar hart onder de riem

We prayn 4 ya!

Toch nog even een berichtje over Aaron Hernandez… en deze keer een positief berichtje. Rapper Snoop Dogg wilde de van moord verdachte tight end een hart onder de riem steken op Instagram. ‘Keep ya head up. We prayn 4 ya’, waren de veelbetekende woorden, samen met een oude foto van Hernandez en Snoop Doggy Dogg. De post kreeg 22.000 likes, wat aangeeft dat nog niet iedereen de voormalig speler van de Patriots schuldig heeft bevonden vóór de rechtzaak, maar de negatieve reacties aan het adres van de rapper waren even zo groot.

Goudzoeker raakt teamgenoot met fles

Zo’n lief koppie die Brooks…

De frustraties van de verloren Super Bowl zijn nog niet verdwenen bij alle spelers van de San Francisco 49Ers. Linebacker Ahmad Brooks sloeg teamgenoot Lamar Divens met een bierflesje gevolgd door een vuistslag aan de voordeur van Brooks. Over het hoe en waarom tast men nog in het duister, maar de openbare aanklager van Santa Clara bereidt inmiddels een arrestatiebevel voor. Het zoveelste incident in de offseason met een NFL-speler, maar ook het zoveelste vergrijp van Ahmad Brooks.

Nieuwe pitbull-drama in NFL?

Bryce Brown is toch wel een goede hondeneigenaar.

Bryce Brown heeft zijn pitbulls teruggekregen. De runningback van de Philadelphia Eagles leek even de nieuwe Michael Vick te worden in de NFL. In mei werden zijn honden in beslag genomen bij een inval bij een fokker op verdenking van hondengevechten. De pitbull en diens zeven puppy’s werden teruggestuurd naar Brown omdat hij volgens de politie geen banden had met de gearresteerde fokker. De NFL kan opgelucht ademhalen nu een nieuw schandaal met honden in de kiem is gesmoord.

Jachtseizoen geopend in de NFL

Aaron

Op het veld liet Lefeged zijn ‘guns’ al zien.

Hernandez is niet de enige NFL-speler die met zijn klappertjes-pistool heeft lopen zwaaien. Twee andere spelers mochten zich de afgelopen week melden bij de politie. Eerst was er Cleveland Browns rookie Ausar Walcott die na een avondje stappen een man het ziekenhuis in sloeg. Een aanklacht tot poging tot doodslag tot gevolg. Gisteren werd Indianapolis Colts safety Joe Lefeged opgepakt voor verboden wapenbezit, nadat hij bij een politiecontrole doorreed.

Hernandez opgepakt voor moord en ontslagen

Dead man walking…

Tight end Aaron Hernandez heeft het ‘goed’ voor elkaar. De ballenvanger werd vandaag opgepakt voor moord op een kennis en twee uur later zette de New England Patriots hem op straat. Een financiële tegenvaller omdat zijn contract van 40 miljoen dollar in vijf jaar tijd hiermee is verscheurd. Maar wat heb je aan geld als je achter de tralies zit, anders dan te voorkomen dat je ‘iemands bitch’ wordt.

Charity game eindigt in bloederig gevecht

Deze fan had het charity event niet helemaal begrepen…

Philadelphia Eagles runningback LeSean McCoy zag zijn charity wedstrijd eindigen in mineur. Een vriendschappelijk bedoeld potje softballen werd beslecht met de knuisten door twee deelnemers. Er waren diverse NFL-spelers bij aanwezig, maar die zouden het netjes gehouden hebben. Het was het tweede jaar dat McCoy middels de softball wedstrijd geld wilde inzamelen voor de spierziekte ALS. Het doel werd voorbijgeschoten toen de deelnemers werden afgevoerd door de politie en ook nog even naar het ziekenhuis moesten.

Hernandez aangeklaagd voor niet gerapporteerde schotwond

Hernandez schiet ze lekker los uit de heup!

De Patriots werden de afgelopen geroemd om hun duo tight ends Gronkowski en Hernandez. Zoals Goliath zijn haar verloor, lijkt de angel uit het aanvalspel van de ploeg uit Boston gehaald te worden. Rob Gronkowski sleept zich van operatie naar operatie, waar Aaron Hernandez zich in de afgelopen 24 uur verwikkeld zag raken in twee rechtzaken. Allereerst werd hij ondervraagd voor een moord op een van zijn medewerkers en nu is er een man die hem aanklacht voor een schotwond in zijn gezicht.