Categorie: "Green Bay Packers"

NFL-bajesklant krijgt tweede kans

Johnny Jolly met het drankje dat hem de Super Bowl kostte.

De Green Bay Packers hopen op een nieuw assepoester verhaal. Johnny Jolly verscheen deze week weer op het trainingsveld nadat hij drie jaar geschorst was geweest en ondertussen wat maandjes gevangenisstraf had uitgezeten voor een verboden hoestdrankje. Zijn mede-bajesklanten lieten hem vanaf dag 1 weten wat een idioot hij was dat hij eigenhandig zijn NFL-ruiten had ingegooid. Hij beloofde beterschap en de Green Bay Packers geloofden hun voormalige zesde ronde draft-keuze.

Vernon Davis Roept Herinneringen Op

Popcorn

De catch van Vernon Davis bracht me in een flits dertien jaar terug. Toen ik als 22-jarig jochie op mijn zolderkamertje van het ouderlijk huis mijn pa en ma midden in de nacht wakker schreeuwde. Terrell Owens zette zichzelf die game op de kaart door op de aller-allerlaatste play de Green Bay Packers te verslaan.

Wie Wordt De NFL MVP?

Drew Brees

Dat Green Bay Packers Aaron Rodgers dit jaar MVP wordt, staat eigenlijk buiten kijf. “Eigenlijk”, zeg ik, omdat het op een simpele manier afbreuk doet aan de fantastische zegetocht die Drew Brees in New Orleans maakt. Ik durf te stellen dat N’Awlins momenteel het sterkste team in de National Football League is.

Nachtmerrie Voor Dan Marino

David Hasselhoff?

Voormalig Miami Dolphins quarterback Dan Marino zal in december de slaap niet goed kunnen vatten. Met nog vier wedstrijden te gaan in het reguliere seizoen, liggen maar liefst vier quarterbacks op koers om zijn seizoenrecord van passing yards (5.084) uit 1984 te verbreken.

Detroit en Green Bay Nog Ongeslagen

Megatron

Voor de tweede keer in twee weken tijd wisten de Detroit Lions een grote achterstand bij rust weg te werken. Tegenstander Dallas Cowboys legde de formatie in de eerste helft de wil op en liep uit naar een 27-3 voorsprong. Toen stond de verdediging van Motown op. Gevolg: er zijn nog twee teams ongeslagen dit seizoen. Beide teams spelen in de NFC North.