Categorie: "Baltimore Ravens"

Ex Wil Niet op bezoek bij President Obama

Abortus staat niet in het woordenboek van family-man Birk.

Ex-Ravens center Matt Birk heeft donderdag verklaart waarom hij vriendelijk bedankt om met zijn Super Bowl kameraden van de Baltimore Ravens op bezoek te gaan in het Witte Huis. Een pro-abortus uitspraak van president Obama maakte dat de inmiddels gepensioneerde speler zich er niet toe kon zetten om de baas van zijn land een hand te geven.

Pensioen dreigt voor homo-voorvechter

Wel een Super Bowl-ring, geen baan meer…

Oud-Admirals linebacker Brendon Ayanbadejo heeft er vrede mee als hij noodgedwongen met football-pensioen moet. De 37-jarige linebacker had bij de Baltimore Ravens zijn beste seizoen, won bovendien de Super Bowl, maar werd in april toch ontslagen. Zijn leeftijd zou hieraan ten grondslag liggen. Boze tongen beweren dat zijn strijd als homo-voorvechter hem minder interessant maakt voor NFL-teams.

San Diego Op Weg Naar Super Bowl

Floyd

Norv Turner gaf voorafgaand aan de wedstrijd San Diego Chargers – Baltimore Ravens een interview. Ik heb zelden een coach zo ontspannen voor een wedstrijd gezien. Met een smile. Heel hoffelijk. Wellicht wist Turner toen al dat zijn Chargers met grote cijfers van de Ravens zouden winnen. De hoofdcoach is namelijk 19-2 in december sinds zijn aantreden in 2007.

Glazuur Springt Van Harbaugh Bowl

John, Jim, Jim, John

Het glazuur is me gisteren van de tanden gesprongen, zo zoetsappig Amerikaans was de wedstrijd tussen de San Francisco 49ers – Baltimore Ravens. Na de obligate volksliederen (was dat Carlton Banks, trouwens?) en legerverering, stond de wedstrijd vooral in het teken van de broertjes Harbaugh.

Statement Game Voor Baltimore?

No fluke

Statement game van de Baltimore Ravens? Misschien moeten jullie deze blogger wat vaker geloven als hij zegt dat het niet altijd goed is gesteld met de Super Bowl hangover van de Pittsburgh Steelers. De ploeg van quarterback Ben Roethlisberger kwam namelijk grof te kort in Maryland.

Speler Schrikt Van Aardbeving

Aardige vondst van Yahoo.com. Baltimore Ravens returner Torrey Smith een klein filmpje aan het opnemen voor zijn voormalige universiteit, toen de grond onder hem begon te beven. Ik heb zelden een American football-speler zo snel uit beeld zien verdwijnen als Smith, die kennelijk niet wilde wachten op de gevolgen van de schudding.