Kolderieke Dikkert Doet Kick Return

ConnellyDe onwaarschijnlijke return van DeShaun Jackson in het treffen tussen New York en Philadelphia was niet de Special Teams Play van de Week. Deze eer komt toe aan de 150-kilo zware Dan Connolly, offensive lineman van de New England Patriots.

De bevlieging van Green Bay backup quarterback Matt Flynn daargelaten, was de winst van de Patriots op de Packers redelijk ingecalculeerd. Waar niemand echter rekening mee had gehouden was deĀ 71 yard kickoff return van Patriots zwaargewicht Dan Connolly (naar schatting 140 kilo).

Connolly ontving de bal net voor de rust, omdat Green Bay kicker Matt Crosby voorzichtig aan wilde doen. Hij trapte de bal daarom uit voorzorg naar de 25-yard lijn, waar het ovaal aan Connolly bleef geplakt. Het zwaargewicht stofzuigerde door de verdediging heen – hierbij menig cornerback in puin achter zich latend. Zie het filmpje.

Het avontuur van de offensive lineman strandde op de 4-yard lijn. Van hieruit had quarterback Tom Brady weinig moeite om de endzone te vinden. De touchdown pass op Anthony Hernandez was de 255ste uit de loopbaan van het wonderkind. Hiermee staat hij 11de op de All Time Career List.

De Patriots wonnen -mede dankzij de heldendaden van de beschermheer– met 31-27.

Lees ook:(Video) Quarterback Met Opzet Geblesseerd
Lees ook:Oogbal Uitsteken Voor 10,000 Dollar
Lees ook:(Video) Zwaargewicht Danst Op Bewusteloze Tegenstander
Lees ook:Allereerste Super Bowl Ring Geveild
Lees ook:Chicago Prolongeert Naar NFC Championship

6 reacties op “Kolderieke Dikkert Doet Kick Return

  1. Wilco

    Lees zelf nou eens:
    blabla Deze eer komt toe aan de 150-kilo zware Dan Connolly, offensive lineman van de New England Patriots.

    blabla was de 71 yard kickoff return van Patriots zwaargewicht Dan Connolly (naar schatting 140 kilo).

    Wat is ie nou? naar schatting 140 of 150 kilo zware…of verloor ie 10 kilo door het 71yards rennen. Of lees ik het verkeerd

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    Heb je dat met eigen ogen niet kunnen zien dan? Had het gevoel dat hij inderdaad 10 kilo lichter was aan het einde van de rit.

    Maar je hebt gelijk: ik kan dit niet meer combineren. Deze blog. USA Sports. Onbetaald. Het wordt tijd dat ik hier iets meer voor terug krijg. Heb dit nu onbezoldigd bijna vier jaar gedaan. En laten we wel wezen: als iets goed is, dan hoor je mensen niet.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc Tjon

      Ik vroeg me al af hoe je dit volhield Per! Groet, Marc

        /   Beantwoorden  / 
    2. Wilco

      Je weet dat je wel grotendeels voor Nederlanders schrijft…klagen is onze tweede natuur. We verwachten altijd perfectie, als het niet zo is krijg je het te horen en is het wel perfect dan zeggen we niks.
      Zo ie zo ben ik niet zo van de complimenten. Eigenlijks ben ik die zwijgende ouwe kalende headcoach die je alleen hoort als er iets verkeerd gaat en gaat er een keer iets goed dan mag je al blij zijn met een knikje. Wat lullig is voor jouw omdat jij die knikjes niet ziet. :P
      —-
      Trouwens ligt het aan mij of is Maarten minder actief tegenwoordig?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Perry Hendriks

        Maerten is afgehaakt. Waarschijnlijk om dezelfde reden. Druk — en concentreert zich louter nog op http://www.usasports.nl – wees niet over de zeik als we de boel binnenkort migreren, :) . Ik weet uiteraard dat ik voor Nederlanders schrijf en dat er alleen iets wordt gezegd als het fout is… dat was in de Admirals tijd niet anders, haha!

          /   Beantwoorden  / 
  3. Chris

    Was wel fantastisch om te zien hoe hij over het veld waggelde. Wat een afgang voor Packers special teams om dit toe te staan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.