Allereerste Super Bowl Ring Geveild

Screen

SB1

Een van de allereerste Super Bowl ringen uit de geschiedenis wordt binnenkort geveild. En dat hebben we te danken aan de Amerikaanse Belastingautoriteiten. Fuzzy Thurston, een oud offensive lineman van de Green Bay Packers en inmiddels 77 jaar oud, heeft een fikse belastingachterstand. Van maar liefst 1.7 miljoen dollar.
De authoriteiten hopen met het pronkstuk nog enkele dollars terug te kunnen vorderen. Thurston speelde van 1959 tot 1967 voor de Green Bay Packers: de periode waarin spelers nog leren helmen droegen en werden afgescheept met papieren consumpties.
Het gaat om de ring uit Super Bowl II. De ring gaat naar verwachting 20k dollar opbrengen. De autoriteiten zijn ook op zoek naar zijn ring uit Super Bowl I, maar die hebben ze nog niet kunnen vinden. De ring van de allereerste Super Bowl doet waarschijnlijk nog betere zaken. Offensive lineman Steve Wright verkocht zijn ring vorige maand voor 73k dollar.
Thurston verloor in 1984 een rechtzaak tegen de staat, omdat hij sociale lasten van werknemers achter zou hebben gehouden (Thurston beheerde een keten van restaurants). De straf die werd opgelegd was 190k hoog. De rente heeft dit bedrag de laatste jaren verhoogd naar 1.7 miljoen dollar.

Lees ook:Russische President Poetin Steelt Ring
Lees ook:World Bowl Ring Voor Schijntje
Lees ook:Kredietcrisis Raakt Nu Ook Super Bowl
Lees ook:Super Bowl Ring Bevat Enorme Fout
Lees ook:Trammelant Om Super Bowl Kaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.