Kredietcrisis Raakt Nu Ook Super Bowl

Hier meneer, pak aan!

Hier meneer, pak aan!

Foei, kredietcrisis. Ophouden nu! Als je voortsluimerigheid er nu al zelfs voor zorgt dat de Super Bowl minder adverteerders trekt, dan moet er toch wel echt iets aan de hand zijn. Volgens bronnen is veel van de reclamezendtijd rond de wedstrijd der wedstrijden nog niet verkocht. Mocht je dus nog ergens een zak met geld hebben liggen…

Op zich is het natuurlijk van d’n zotte dat adverteerders zich jarenlang scheel hebben moeten betalen aan Super seconden. De kredietcrisis zal dus de wijsheid terug naar de televisie brengen: in de volgende jaren zullen we waarschijnlijk merken dat de prijs van een reclame aanzienlijk omlaag gaat. Je kunt immers moeilijk 30 seconden per keer op zwart gaan als televisiezender.

Ludiek idee: we trommelen alle Admirals fans op en vragen ze een duit in het zakje te doen. Dan kopen we een commercial in tijdens Super Bowl, waarbij we ze op waanzinnige wijze duidelijk maken dat NFL Europa terug moet komen!

Wat zeg je? Drie miljoen dollar gedeeld door tien personen is nog steeds heel veel geld?

Lees ook:Patriots Fans Eisen Onderzoek Naar 1:40
Lees ook:Homo’s Geweerd Op Super Bowl
Lees ook:1000 Dollar Voor Super Bowl Ticket
Lees ook:Harrison casht zijn Prestaties
Lees ook:Vrouwen Tacklen In Lingerie

Eén reactie op “Kredietcrisis Raakt Nu Ook Super Bowl

  1. Rob

    Heel goed idee. Er moet vast wel een sponsor te vinden zijn die internationaal wat wil bereiken… twee in 1 ad. Wij met de NFL Europe en de sponsor zelf. Wedden dat we niet worden toegelaten!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.