(Video) Zwaargewicht Danst Op Bewusteloze Tegenstander

Crash Test DummiesDus je hebt het filmpje van Trent Green gezien en denkt dat niets erger kan zijn dan je weerloze hoofd tegen de knie van ee 145 kilo zware truck aan te jassen? Dan had je het mooi mis. Het wordt namelijk nog erger. De mastadont in kwestie, defensive tackle Tarvaris Jackson, had geen goed woord voor Green over.

Jackson beschuldigt Green ervan dat de quarterback expres de loopbaan van de verdediger wilde beeindigen door op zijn olifantenknie te mikken. Dus ja… natuurlijk was Jackson pissig. Hij had ook alle reden om uitzinnig van vreugde boven het roerloze lichaam van Trent Green te dansen! Vreemd dat je daar een 15 yard penalty voor krijgt.

Overigens laat het bijgaand filmpje niet alleen de tevreden Jackson ziet. Het laat ook zien hoe Green vorig jaar als quarterback van de Kansas City Chiefs werd onthoofd door een reus en een man met een blonde paardenstaart. Happy viewing!

 

Lees ook:(Video) Beangstigende Hoofdblessure Quarterback Green
Lees ook:Kolderieke Dikkert Doet Kick Return
Lees ook:Thank YouTube It’s Friday: Met Yolanthe Cabau van Kasbergen
Lees ook:McNabb Opnieuw Op Huid Gezeten
Lees ook:Ground Hog Day Voor Trent Green

2 reacties op “(Video) Zwaargewicht Danst Op Bewusteloze Tegenstander

  1. Nils

    Die reactie is redelijk genant als iemand bewusteloos aan je voeten ligt, maar het is wel een cutblock. Ik denk dat als Trent Green niet bewusteloos was geraakt (hem bijv. met zijn schouder had geraakt) en weer was opgestaan dat die wel een penalty had gekregen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Pieter #56

    Net of hij op de D-line niet te maken heeft met constante cutblocks van O-liners die wel wat bij te zetten hebben. Wat een jankerd

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.