Oogbal Uitsteken Voor 10,000 Dollar

Een toonaangevend filmpje over het boete-beleid van de National Football League tref je na de 'break'. Het betreft een handgemeen tussen een offensive lineman van de Cincinnati Bengals en defensive end John Henderson van de Jacksonville Jaguars. Henderson probeert de ogen van de beschermheer uit te steken en krijgt daarvoor terecht een boete van Herr Goodell van 10,000 dollar.

Uiteraard spartelt de offensive lineman wat tegen als hij voelt dat zijn oogbal uit zijn oogkas wordt gerukt. Hij slaat zelfs wild om zich heen. En tsja, dat kan natuurlijk niet. Als je je op zo'n wijze wilt verdedigen, dan moet je daar ook een boete van ten thousand dollars voor over hebben.

Lees ook:(Video) Quarterback Met Opzet Geblesseerd
Lees ook:Tackle Om Van Te Kotsen
Lees ook:Vier maal scheepsrecht tot Schorsing
Lees ook:Kolderieke Dikkert Doet Kick Return
Lees ook:Dockett krijgt er geen vinger tussen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.