Oproep: Geef Boldin Zijn Contract!

Even recapituleren: Boldin is boos en wil weg. De dag nadat zijn agent insinueert dat een trade naar de Dolphins mooi zou zijn, vangt onze Anquan drie touchdowns tegen diezelfde dolfijntjes. Hebben we het hier over een onvervalste sollicitatie van de receiver die direct weg wil of voert hij zijn prijskaartje bij de Cardinals verder op. Mij persoonlijk maakt het niet uit welke van de twee het is. Er is maar één oplossing en dat is dat GM Rod Graves een dikke zak met geld naar Boldin moet brengen.

Ondanks alle negatieve berichten vanuit Boldin zie ik toch mogelijkheden. Sowieso moeten de Cardinals hem behouden omdat hij goed is. Met zijn 22ste 100+ yards wedstrijd uit zijn carriere evenaarde hij nu al een clubrecord. Iconen moet je behouden.

Gelukkig ziet hoofdcoach Whisenhunt dit ook en hij lijkt het ijs te breken. Hij voorkomt dat Anquan sportief verpieterd door hem voor de volle 100% in te zetten. Geen wrok van zijn kant. Daarnaast hadden Ken en Anquan zondag samen lol toen Boldin vroeg of hij als safety in de verdediging mocht blitzen op de quarterback van de Dolphins. 

Tipje tot besluit: Om geld vrij te maken kan Leinart op marktplaats gezet worden.

Lees ook:Boldin Heeft Een Stalker!
Lees ook:Boldin Dichtbij Nieuwe Deal Met Cards
Lees ook:No Boldin needed here!
Lees ook:Cards Willen 1 + 3 Voor Boldin
Lees ook:Anquan Boldin Is Beschikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.