Cards Willen 1 + 3 Voor Boldin

Show me the Kwan

Show me the Kwan

Nu de Arizona Cardinals ruiterlijk hebben toegegeven dat ze graag naar trade offers voor Anquan Boldin luisteren zijn de ‘rumours in the hallway’ niet van de lucht. De Cards willen graag minimaal een first- en third rounder in ruil voor hun ster-receiver en met de Draft is nog maar een weekje van ons verwijderd. De Baltimore Ravens hebben schijnbaar interesse.

Inkoppertje. Natuurlijk willen de Ravens een play maken om Boldin binnen te hengelen. Het team is al drie jaar lang op zoek naar een ster wide-out. In 2004 viste de formatie achter het net voor Terrell Owens, toen de recalcitrante receiver er voor koos om het leven van de Philadelphia Eagles te verzieken. Een jaar later was Randy Moss ‘a bridge too far’.

Andere mogelijke eindbestemmingen voor de Cardinals receiver: de Eagles zoeken al jaren naar een playmaker op de receiver-positie en hebben een quarterback met een bewezen diepe ball. Ook de 49ers lijken ‘im Play’, maar de kans dat Boldin daar ooit terecht komt lijkt minimaal. De Cardinals zullen de divisierivaal niet graag in het zadel helpen.

Lees ook:Anquan Boldin Is Beschikbaar
Lees ook:Boldin Dichtbij Nieuwe Deal Met Cards
Lees ook:Boldin Snelst Van Iedereen Naar 600
Lees ook:Brees Een Furieuze Saints
Lees ook:Randy Moss Een Free Agent Soldaat

2 reacties op “Cards Willen 1 + 3 Voor Boldin

  1. thomas

    eagles?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.