Thank YouTube It’s Weekend: Week 2

YUTuberNa het overweldigende succes van de eerste 'Thank YouTube It's Weekend', kon een vervolg niet uitblijven. Onze redactie scande het internet weer af naar verhalen die zo op het eerste oog helemaal niets met American football te maken hebben! Op het eerste oog… want met een beetje creatief denken is zelfs AZ een titelkandidaat.

I wish I could have it all back

NFL scheidsrechters zijn als boulimia-patienten. Nadat ze een doodzonde begaan, gaan ze het liefst terug in de tijd om hun vreselijke vergissing recht te zetten. Neem Ed Hochuli. Wat zou hij het fantastisch vinden om zoals de mensen in dit filmpje te leven. Helaas stopt de tijd voor niemand en zal Hochuli -ondanks de drie Super Bowls en de vele conference- de geschiedenis ingaan als de man van "De Vergissing". Tijd voor 'Ace Ventura 3: When Big Guns Fail'.

 

The Future of Football

De NFL schetste ons onlangs een mooi plaatje: "Hoe ziet de NFL er over tien jaar uit?". Een van de voorbeelden liet de integratie van light sabers in het NFL defensive backfield zien. De vies blanke Seattle Seahawks safety Brian Russell speelt nog ietwat onwennig met het apparaat in zijn achtertuin.

Lees ook:Urlacher Twittert Afscheid
Lees ook:Opnieuw Scheidsrechter Met Excuses
Lees ook:Nieuwe UFL Lijkt Goed Op Koers
Lees ook:Geesteszieke Pittbul Puppies Te Koop
Lees ook:Bruce Springsteen Halftime Show Super Bowl

Eén reactie op “Thank YouTube It’s Weekend: Week 2

  1. Christiaan

    Haha wat grappig om mezelf terug te zien op jullie website.

    ‘Wat zou hij het fantastisch vinden om zoals de mensen in dit filmpje te leven’… ghehe we braken niet dagelijks ons voedsel uit, maar misschien dat Hochuli er wat van kan leren.

    Groet

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.