Culpepper Naar 49ers?

Culpepper

Time to play

Naar aanleiding van de eerste preseason game, liet San Francisco 49ers hoofdcoach Jim Harbaugh al weten op zoek te zijn naar een veteraan op de quarterback positie. Gisteren mondde dat bericht uit in een tryout van de 34-jarige (voormalige) NFL ster Daunte Culpepper.

Culpepper gooide 30 minuten en werd hierbij stevig bestudeerd door een groep coaches. Volgens spelers die bij de tryout betrokken waren, gooide de voormalige NFL MVP nog steeds strakke spirals. Een van hen liep zelfs al op de zaken vooruit en was verheugd om Culpepper zijn teamgenoot te kunnen noemen.

Culpepper speelde voor het laatst in de NFL in 2009. Voor de Detroit Lions, waar hij acht wedstrijden voor uitkwam. Toen hij daar aan het einde van het seizoen zijn nieuwe contract niet rondkreeg, vluchtte hij naar de Sacramento Lions van de UFL. Daar speelde hij de laatste twee seizoenen met gemengde resultaten.

De veteraan was in zijn 11-jarige loopbaan in de National Football League goed voor 24 duizend passing yards en 149 touchdowns.

 

Lees ook:Culpepper Maakt Sprong Naar UFL
Lees ook:Culpepper Verkoopt Zich Aan Buffalo
Lees ook:Culpepper Zoveelste Lions Miss-Fit?
Lees ook:Best Bewaarde Geheim?
Lees ook:Ook Suh Tekent Zijn Levensverzekering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.