Ook Suh Tekent Zijn Levensverzekering

Suh

Suh

Ook de Detroit Lions zijn in business. Het lachertje van de NFL (tenminste: tijdens het afgelopen decennium) maakt er dit seizoen werk van, nu ook rookie defensive tackle Ndamukong Suh is getekend.

Met Suh zien de Lions de toekomst positief tegemoet. De defensive tackle heeft een ideale vinger voor de dijken in Motown. Hij werd dan ook met de tweede overall pick door de ploeg uit Detroit gekozen tijdens de meest recente NFL Draft.

Er leek alle reden om pessimistisch te zijn over de toekomst van Suh bij de Lions. Nadat first overall pick Sam Bradford namelijk zijn handtekening onder een miljoenencontract had gezet, sijpelden berichten naar buiten dat Suh graag een soortgelijk contract zou willen. Aan de 50 miljoen dollar –die Bradford als garantie in de handen kreeg geduwd- wilden de Lions echter niet voldoen. De laatste paar dagen werd er dan ook hard geruzied over de hoogte van de ‘levensverzekering’.

Uiteindelijk bleek een 5-jarig contract ter waarde van 68 miljoen dollar voldoende om Suh over de streep te trekken. 40 miljoen dollar lijkt Suh vandaag al op zijn bankrekening te kunnen bijschrijven. Hiermee komt de holdout van Suh na vier dagen ten einde — tot opluchting van de teamgenoten. Aldus lineman Raiola (wiens broer nog een jaartje bij de Admirals speelde): “Of het nu 40 miljoen of 42 miljoen is, na belasting houd je netto toch maar 20 miljoen over – het wordt tijd dat Suh zich meldt. Er gebeuren hier speciale dingen.”

Lees ook:Bradford: Een 86 Million Dollar Baby
Lees ook:Miljoenen Cam Newton In Rook Op
Lees ook:Twee Defensive Tackles In Top 3
Lees ook:Verdediger Gooit Zichzelf in Uitverkoop
Lees ook:Suh Krijgt Stempel En 20k Boete

Eén reactie op “Ook Suh Tekent Zijn Levensverzekering

  1. Dennis

    Wil je een fantasy team beginnen? Meld je aan op NFL.com en voeg je zelf toe in de Nederland League!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.