Las Vegas Locomotives Houden Cheerleader Audities

Las Vegas

Las Vegas

Ik kon vandaag kiezen uit twee authentieke nieuwtjes: WR Isaac Bruce die, na een ceremoniele trade tussen San Francisco 49ers en de St Louis Rams, weer terug is op het oude nest om met pensioen te gaan. Of de Cheerleader Dance Auditions van de Las Vegas Locos. Na mezelf twee uur voorgelogen te hebben dat is sterker ben dan mijn mannelijkheid, ben ik uiteindelijk toch gezwicht. Borsten als appeltjes winnen het nu eenmaal altijd van verrimpelde receiver-handen! Look at that, gents!

De Las Vegas Locos zijn onderdeel van de United Football League, een competitieverband dat vandaag dan ook maar meteen officieel bekend maakt dat Daunte Culpepper een Sacramento Mountain Lions-speler is geworden. In aanloop naar de logo-onthulling van Omaha doet de UFL er alles aan om onze aandacht vast te houden: door goedkoop met strakke spandex broekjes en borsten te smijten. Hej… works for me!

Voor de video van bijna drie minuten kun je hier terecht.

Lees ook:UFL Gelijkwaardig Aan Bodem NFL?
Lees ook:Culpepper Maakt Sprong Naar UFL
Lees ook:UFL Teams Hebben Opeens Logos
Lees ook:Bart Andrus Ontspringt De Dans
Lees ook:Julian Peterson Verwart Lions War Room

Eén reactie op “Las Vegas Locomotives Houden Cheerleader Audities

  1. Marc

    “The Reverend” Isaac Bruce retired. Heeft een mooie carrière achter de rug. Maar ook hij zou kiezen voor de cheerleading auditions!!! Ik moet ineens denken aan (ham)strings…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.