“Oh No, They Killed Kenny”

Kenny

Het is een bijzonder jaar geweest voor Tennessee Titans wide receiver Kenny Britt. De playmaker van de ploeg is sinds oktober 2010 al vijf keer gearresteerd. De laatste twee arrestaties vonden in juni plaats en dat zal Britt zeker duur komen te staan. Tenminste, als Commissioner Roger Goodell enigszins de lijn doortrekt, die hij de afgelopen seizoenen heeft getrokken voor spelers met grote problemen.
Als voorloper daarop heeft Britt nu twee bizarre posts op zijn Facebook pagina geplaatst. In de eerste gaf hij aan dat hij zijn ontslag zou indienen bij de NFL, gevolgd door een scheldpartij richting de Commissioner. Vervolgens verscheen op zijn Facebook een verkapte verontschuldiging, waarbij hij aangaf dat hij elke straf zou accepteren, die hem door de NFL zal worden opgelegd.

Volgens Britt zelf waren de posts niet van hem afkomstig. Het bijzonder populaire verweer hierbij was dat de Facebook-pagina ongetwijfeld gehackt was door mensen -vrienden?- met slechte intenties.

De Titans kunnen het zich niet veroorloven dat Britt zich zo zijn boekje te buiten gaat. De receiver was vorig seizoen goed voor 9 touchdowns – en hiermee een van de weinige lichtpuntjes van het team.

Lees ook:Titans Onderscheppen Randy Moss
Lees ook:Stallworth Wil Strafvermindering
Lees ook:Akkoordje Tussen Favre En Vrouwelijke Reporter
Lees ook:Dez Bryant Niet Indrukwekkend
Lees ook:Profspeler Twittert Tijdens Wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.