Haynesworth Smacht Naar Zon

Albert, toch.

Alberto

Toen Albert Haynesworth naar New England verkaste, noemde hij dat een ‘career saver’. Hij hield het precies tien weken vol. Dus hoe serieus moeten we het statement van ‘Big Al’ nemen als hij zegt dat hij al die tijd al in Tampa Bay had moeten spelen? Tampa is de enige ploeg die Haynesworth graag genoeg wilde hem om een ‘waiver claim’ voor hem in te dienen.

Wie denkt dat Albert echter om speeltechnische redenen blij is dat hij uiteindelijk in Florida is aanbeland, die heeft het mis. De defensive tackle van mammoet-afmetingen kijkt vooral uit naar de zon en de zee. En om met zijn boot erop uit te trekken. Dat was immers de reden dat hij drie seizoenen geleden niet voor de Buccs koos, maar voor de Redskins. “Ik was bang dat ik mezelf niet in bedwang kon houden en er voortdurend op uit zou gaan met de boot”, aldus de verdediger.

Het klinkt ons als een vaag excuses. Zeker voor iemand die destijds net zijn handtekening onder een contract ter waarde van 100 miljoen dollar had gezet.

Bovendien zijn we na dit statement al helemaal niet overtuigd dat Haynesworth ze allemaal op een rijtje heeft. Uit zijn statements klinkt niet bepaald interesse voor het vak, alhoewel hij wel terugkeert naar de ‘defensive scheme’, die hem bij Tennessee zo groot heeft gemaakt.

Lees ook:Haynesworth In Diepe D.C. Shit
Lees ook:Gaf Haynesworth Er De Brui Aan?
Lees ook:Monstercontract Voor Haynesworth (100M)
Lees ook:Haynesworth Geschorst Door Skins
Lees ook:Buccs Klaar Voor Grote Werk?

Eén reactie op “Haynesworth Smacht Naar Zon

  1. Thomas

    Maar bij Tampa spelen ze toch een soort 3-4 systeem? Of niet meer? Bij de Redskins wilde hij absoluut geen 3-4 spelen heb ik begrepen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.