Buccs Klaar Voor Grote Werk?

Carnaval!

Carnaval!

Vergeef de sentimentele uitspattingen van Maarten. Onze roodharige telg is altijd een beetje sentimenteel na het Carnavalsweekend. Het ontslag van een groepje Buccaneers mag dan pijn veroorzaken, het brengt ook de geruchtengondel behoorlijk op gang. Voordat de ploeg uit Tampa vandaag vier spelers bij het oud vuil zette, zat de formatie zo’n 50 miljoen dollar onder de salary cap. Na het massa ontslag? De Buccs hebben 62 miljoen dollar te spenderen.

Nieuwe hoofdcoach, nieuwe approach. Althans, het lijkt er ernstig op dat de nieuwe top dog graag de signatuur van voorganger Jon Gruden wil uitgummen. En daar past een agressieve marktbewerking bij. Als ik het zo kan inschatten hoeft de heer van den Broek niet bang te zijn dat het huidige Tampa aan verdedigende kwaliteiten inboet. Geloof dat Albert Haynesworth en Julius Peppers op de markt zijn. Meen me verder te herinneren dat er in Baltimore nogal wat gespuis en ter moord veroordeelden rondhuppelen, die miljoenen vragen.

Nee, met de Buccs op het veld komt het wel goed. Hoop dat dat met het front office ook zo is. De heer van den Broek heeft er namelijk even overheen gelezen dat er ook in het kantoorpersoneel is gesnoeid. Maar liefst 9 werknemers mochten vorige week een doosje met persoonlijke eigendommen wegtrekken uit One Bucs Place.

Ik hoop niet dat het front desk meisje daar ook bij hoort. Dan zou de franchise pas echt gezicht verliezen.

Lees ook:Opnieuw Come From Behind Voor Buccs
Lees ook:London 2009: Tampa Bay vs New England
Lees ook:Cowboys duurste, Raiders goedkoopste franchise
Lees ook:Jason Taylor herstelt Familiewaarden!
Lees ook:Casey Hampton Verlengt Contract

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.