Haynesworth In Diepe D.C. Shit

Hayekkah!

Hayekkah!

Het gaat niet goed met defensive tackle Albert Haynesworth, de rijkste verdediger uit de National Football League. Haynesworth blijft thuis van werk, zijn huidige team wil hem na een seizoen al van de hand doen en nu wordt hij ook nog achterna gezeten door een rare stripper.

De stripper in kwestie is Sylvia Mene — en is volgens de overlevering een lookalike van actrice Salma Hayek. Sylvia is boos op Albert, omdat hij haar tijdens de Super Bowl week in Miami zou hebben bezwangerd. Ondanks de sussende woordjes van Albert (“Ik blijf bij je, schatje. Ik zal je financieel en emotioneel steunen!”), ging de tackle er als een speer vandoor toen hij de kans rook. En nu wil de zwangere showgirl dus een tegoedbon. Van een slordige 10 miljoen dollar.

Nice try, Haynesworth. De volgende keer moet je toch echt een lookalike van Penelope Cruz proberen.

Lees ook:Haynesworth Buitenbeentje in DC
Lees ook:Haynesworth Geschorst Door Skins
Lees ook:Haynesworth Verliest Gevecht Tegen Shanahan
Lees ook:Gaf Haynesworth Er De Brui Aan?
Lees ook:Haynesworth Smacht Naar Zon

10 reacties op “Haynesworth In Diepe D.C. Shit

  1. Wilco

    10 miljoen….dat is redelijk van die stripper. Voor iemand die $100 miljoen dollar man is. Daarom denk ik dat deze vrouw niet op geld uit is, maar op een goed voortbestaan van Big Al Jr. Een kind dat de grote heeft van Big Al en de lenigheid van een stripper…dat is een interesante combinatie, toekomstig o-lineman?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jonathan

    Of een klein vervelend kind met pretenties :O

      /   Beantwoorden  / 
  3. Paul

    Dit blog begint zo langzamerhand een hoog Albert Verlinde/Privé/Weekend-gehalte te krijgen. Bovenstaand artikel en die van Welker misstaan bij een sport als deze. Is het privéleven van spelers écht zo interessant of bestaat de poster en clientele hier uit een stel oude wijven??

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      Whahaha! Uitzonderingen daargelaten toch Paul? Kijk mijn comments er maar op na. Ik probeer altijd een bepaalde verdieping te geven aan de topics op deze blog. Een schaamteloze geval van zelfbevlekking, maar met recht dacht ik zo…Groet, Marc

        /   Beantwoorden  / 
      1. Perry Hendriks

        En Paul. Niet zeiken. Dit doen we al drie jaar en met succes. De “toeschouwersaantallen” bewijzen het. Nog steeds groeiende. De combi van Prive-Topsport werkt nu eenmaal lekker. En als je er zo in zit, zou ik je zeker afraden een abonnement te nemen op het tijdschrift, :) .
        Perry

          /   Beantwoorden  / 
        1. Marc

          USASports straks ook te lezen bij de kapper en tandarts Perry? En in de leesmap? LOL! Groet, Marc

            /   Beantwoorden  / 
        2. Paul

          Nou nou, een reactie met een bite… . Een psychologisch inkoppertje. Ik ben blij dat ik het woord ‘gay’ niet heb gebruikt voor zulkse kappersberichten… LOL.

          Dit is een geweldig blog. Hulde voor Perry die voor ons de wereld van het football doorwrocht. Verder niks ten kwade, behalve mijn bovenstaande kritiek dat ik eens gezegd wilde hebben. Zal er over ophouden zodat jullie in vrijheid je vrouwelijke kant kunnen voeden.

            /   Beantwoorden  / 
  4. Marc

    Over ‘easy money’ gesproken! Dat geldt zowel voor ‘ma’ de stripper, als ‘pa’ de werkweigeraar…

      /   Beantwoorden  / 
  5. Perry Hendriks

    I just love my feminine site, haha… Je blijft welkom, hoor, Paul! Van alle soorten mensen maken een geweldige readers’ pool. En al evenzoveel leuke berichten. En nu — op naar de kapper voor het laatste nieuws!
    :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.