Chargers Sturen Titans Naar Huis

Philip De Zotte

Philip De Zotte

De San Diego Chargers hebben hun kerstborrel tegen de Tennessee Titans met overmacht gewonnen. Door de ecclatante 42-17 overwinning werden twee mogelijke scenarios werkelijkheid. Een: San Diego hoeft als een-na-beste groepshoofd niet in actie te komen tijdens Wild Card Weekend. Twee: de Titans zijn officieel uitgeschakeld voor januari.

Quarterback Philip Rivers was weer bijzonder zuiver. De spelverdeler –vorig jaar ten onrechte buiten beschouwing gelaten voor de MVP Award- gooide 21 ballen raak en bediende hierbij negen verschillende spelers. Met nog een wedstrijd te gaan heeft Rivers goede cijfers om mee te pronken: 65,4% van zijn ballen is raak, gecombineerd met 27 touchdowns, 9 interceptions en 4155 yards. Het is het tweede seizoen op rij dat Rivers een rating heeft van boven de 100 (vorig jaar 105,5 en momenteel 104,5). Nog belangrijker: Rivers heeft nog nooit een wedstrijd in december verloren (18-0).

Het was de tiende zege op rij voor de San Diego Chargers.

Voor de Titans komt er met het verlies een einde aan een grote opmars. De formatie begon het seizoen met zes nederlagen op rij, maar wist onder leiding van quarterback Vince Young en running back Chris Johnson zes van de laatste acht wedstrijden te winnen. Hiermee lijkt de fundering voor een succesvol 2010 in ieder geval gelegd.

Lees ook:Rivers Op Koers Voor NFL Record
Lees ook:Ook Philips Rivers Krijgt 100 Miljoen
Lees ook:UPDATE: Zelfmoordpoging Chargers Voltrokken
Lees ook:San Diego Op Weg Naar Super Bowl
Lees ook:Donderdag Funest Voor Fantasy Football

3 reacties op “Chargers Sturen Titans Naar Huis

  1. Marc

    He Perry, wordt dit het jaar dat the Colts eindelijk the Chargers gaan verslaan in the play-offs?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    Ik denk dat de Chargers verder komen dan de Colts. Misschien zelfs wel een Super Bowl voor Tomlinson & Co.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      De Super Bowl is dit jaar weer in Miami. Daar hebben de Colts goede herinneringen(2007!). Bovendien wordt het weer eens tijd voor een unbeaten season in de NFL. De laatste die dit deden waren de Miami Dolphins. It’s time for a new page in NFL history!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.