Jax Niks Te Zoeken Op Monday Night

Jax

Jax

Maandagavond werd het pijnlijk duidelijk dat de Jacksonville Jaguars niets te zoeken hebben op Monday Night Football. De formatie verloor met grote cijfers van de Tennessee Titans: 30-3. Beide startende quarterbacks moesten het duel verlaten met blessures.

Tennessee bleek hierna over de meest ervaren backups te beschikken. Met de 37-jarige Kerry Collins ‘under center’ was de overwinning op Jacksonville een makkie. Zeker ook omdat Jaguars quarterback David Garrard uit was gevallen en het lot van de formatie in handen lag van Trent Edwards — een quarterback die pas drie weken geleden werd aangekocht. Edwards liet zien nog niet over het ritme te beschikken om de aanval te leiden. Edwards gooide net iets meer dan 50% van zijn passes raak, maar kreeg ook twee interceptions achter de naam.

Voor Tennessee was Collins de man, nadat basisspeler Vince Young met een verdraaide knie van het veld moest. Hij dirigeerde de Titans naar vijf opeenvolgende scoring drives. Dat Young een stuk volwassener reageerde dan op zijn blessure twee seizoenen geleden moge duidelijk zijn. Destijds moest er een heel politiekorps aan te pas komen om de jonge Young te weerhouden van zelfmoord. Zo gaat althans het verhaal.

Wellicht heeft ook de ranking van de Tennessee hier iets mee te maken. Met een 4-2 record staan ze bovenaan in de AFC South – met een tiebreaker voordeel op de Indianapolis Colts en de Houston Texans.

Lees ook:Jacksonville Maakt Gehakt Van Tennessee
Lees ook:Quarterback Caroussel Op Volle Toeren
Lees ook:Vince Young In De Aanval
Lees ook:Tennessee Afgeslacht In Eigen Huis
Lees ook:Andrus Op Weg Naar Super Bowl

Eén reactie op “Jax Niks Te Zoeken Op Monday Night

  1. Rick

    Looks like Jack Delrio is in the hotseat

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.