Shake ‘n Bake Van Harbaugh

Guido Wijers

Guido Wijers

Veel ophef hier in Curacao over de vermeende duw van Jim Harbaugh, na het gewonnen duel tegen de Detroit Lions.

Harbaugh was zo opgewonden na de overwinning dat hij Detroit coach Jim Schwartz (Guido Wijers, iemand?) een hele harde handshake gaf, om hem vervolgens met een authentieke ‘Swim’-move drie meter naar voren te duwen. Dat zat Schwartz niet zo lekker. Hij maakte er een klucht van door achter Harbaugh aan te rennen.

Harbaugh was zich na de wedstrijd van geen kwaad bewust. Hij was gewoon hyper en blij, zo gaf hij toe. Zeker omdat de Niners pas op een 4th down de onwaarschijnlijke overwinning tegen Motown wisten binnen te slepen. De Niners wisten zo hun beste seizoenstart sinds 1998 te bewerkstelligen.

Ik kan Harbaugh daarom alleen maar waarderen. In de ESPN Studios waren ze echter onverbiddelijk. Ze nagelden Harbaugh aan het kruis. Hij zou veel aanzien zijn verloren met zijn actie. Omdat hij een etiquette onder hoofdcoaches zou hebben geschonden. Lariekoek, zeg ik je. Een coach die na de wedstrijd zijn emoties de vrije loop laat, zal het bij spelers alleen maar goed doen.

Op naar 14-2!

Lees ook:Jim Harbaugh Naar 49ers
Lees ook:Coach Stalkte Verdediger Voor Contract
Lees ook:Snelle Start Rookie Headcoaches
Lees ook:Miami Gooit Curveball Naar Harbaugh
Lees ook:Fake Fieldgoal Niners Spookt Na

Eén reactie op “Shake ‘n Bake Van Harbaugh

  1. Wilco

    Na de eerste vijf woorden verloor je me al…wtf doe jij daar met dit weer hier? XD

    Ik heb de rest niet gelezen maar ik vind het schandalig dat het niet bestraft wordt. Spelers worden voor te uitbundig gejuigh al bestrafd en deze twee emo coaches mogen dit gewoon dien. Goodell hanteerd echt een soort van geheime politie beleid van duitse makelaarij…ik bepaal wat er gebeurt met wie en schuw het niet om aan vriendjespolitiek te doen. Dat ik met verschillende maten meet maakt dan niet uit. Mijn wil is wet.

    Als NFL speler zou ik hier voor beboet kunnen worden….(a)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.