Coach Stalkte Verdediger Voor Contract

Kiekiek, Kyle..

"Kiekiek, Kyle.."

De Detroit Lions zijn de nieuwe verrassing van het aanstormende NFL seizoen. Althans, als de vastberadenheid van nieuwe hoofdcoach Jim Schwartz een indicatie is. De oefenmeester houdt er -op z’n zachtst gezegd- nogal wat controversiele sales technieken op na om spelers naar Detroit te lokken. Zo wist hij bijvoorbeeld ook Kyle Vandenbosch te strikken.

Schwartz bracht Vandenbosch naar Motown door bij de start van free agency voor zijn huis te parkeren en hem klokslag 12 te sms’en te bellen. Volgens de verdediger luidde de liefdesverklaring als volgt:
‘I could be anywhere right now, but I’m coming to talk to you because you’re the guy I want’. Toen de verdediger na een minuut nog niet had gereageerd, besloot Schwartz maar te bellen.

Ook tijdens het telefoongesprek was hij recht voor zijn raap: “Ik ben een block bij je vandaan… mag ik alsjeblieft een minuutje met je praten?”

Eigenlijk dachten we dat dit soort praktijken alleen in golden oldies films voorkwam, waar acteur Michael Douglas een hoofdrol speelt. Kennelijk is de praktijk echter doeltreffender — en minder bloederig.

Lees ook:Twee Defensive Tackles In Top 3
Lees ook:Shake ‘n Bake Van Harbaugh
Lees ook:Running Back Steelt Koffers Van Opvolger
Lees ook:Vijf Jaar “Straf” Voor McNabb
Lees ook:Koopje Van Eerste Draft Dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.