Vijf Jaar “Straf” Voor McNabb

One dollar

One dollar

Twee weken geleden stond Washington Redskins quarterback Donovan McNabb nog poppetjes te tekenen aan de zijlijn van het veld. Vandaag de dag tekent hij miljoenencontracten. Bij de Washington Redskins.

McNabb, die twee weken geleden tegen de Detroit Lions nog naar de reservebank werd verwezen, heeft naar verluid een vijfjarige contractverlenging bedongen bij de Redskins. Ingewijden zeggen dat het contract $78 miljoen dollar waard is, waarvan iets meer dan de helft gegarandeerd geld is. De nieuwe geldstroom klaart in ieder geval even de lucht tussen de quarterback en zijn coach, alhoewel mij niet precies duidelijk is wie nu eigenlijk de Puppet Master is — wie trekt er eigenlijk daadwerkelijk aan de touwtjes in D.C.?

Is dit een manier van eigenaar Dan Snyder om zijn hoofdcoach Mike Shanahan een veeg uit de pan te geven voor slechte prestaties? Want hoe je het ook went of keert, het nieuwe miljoenencontract van McNabb roept toch wel enigszins vraagtekens op over de verblijfvergunning van de familie Shanahan in Washington.

Lees ook:McNabb Klaar In Washington D.C.
Lees ook:Donovan McNabb Naar Redskins
Lees ook:Haynesworth Geschorst Door Skins
Lees ook:McNabb Weigert Armbandje
Lees ook:Redskins Op Koers Voor Kampioenschap

3 reacties op “Vijf Jaar “Straf” Voor McNabb

  1. Wilco

    De voorwaarden van het contract lijken nogal in voordeel van D.C. te zijn….dit voorstel lag er al zo ongeveer vanaf begin november en het gegarendeerde deel is niet helemaal gegarendeerd (hoe je dat juristies wilt regelen) en Skins zouden de optie hebben om hem op bepaalde momenten vrij makkelijk te cutten. Waarschijnlijk heeft McNabb eieren voor zijn geld gekozen o.a. van wege de huidige situatie t.o.v. andere bestemingen en de mogelijke lockout.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco

    Over slecht starten gesproken……..

      /   Beantwoorden  / 
  3. Perry Hendriks

    Ik vond het eigenlijk een opmerkelijk goede start van Vick & Co, :) .

    Perry

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.