Redskins Op Koers Voor Kampioenschap

Carrots

Carrots

De Washington Redskins lijken –in tegenstelling tot de San Francisco 49ers- onder hoofdcoach Mike Shanahan het juiste pad ingeslagen. Quarterback Jason Campbell ziet zelfs een wereld van verschil tussen de voluntary team work outs van dit jaar en die van vorig jaar. “Het lijkt wel gestructureerder”, aldus the Artist Formerly Known As Big Lips. Hiermee priemt hij een ferme houten staak door het hart van voormalig coach Jim Zorn.

De Redskins werken onder coach Mike Shanahan netjes de trainingsdrills af. Ze zijn zelfs weer in de weight lifting room te vinden. Niet geheel onbelangrijk om weer een mooie tone te krijgen in de –nu nog- weinig gestroomlijnde lijven.

Het kan overigens goed zijn dat Jason Campbell deze fraaie techniek gebruikt om eens lekker te slijmen bij zijn nieuwe mentor. Zeker nu “Shan” alleskunner Rex Grossman heeft binnengehaald, kan het nooit kwaad om op goede voet te staan bij de decision makers. Grossman heeft namelijk al aangegeven dit seizoen te strijden om een basisplaats.

Lees ook:Shanahan Houdt Clinton Portis
Lees ook:Donovan McNabb Naar Redskins
Lees ook:Ook Slechte QBs In Trek – Waar Is Campbell?
Lees ook:McNabb Klaar In Washington D.C.
Lees ook:Washington Moet Uitkijken Voor Swine Flu

Eén reactie op “Redskins Op Koers Voor Kampioenschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.