Shanahan Houdt Clinton Portis

Pain-in-the-butt

Pain-in-the-butt

Washington Redskins running back Clinton Portis maakte zich in 2009 niet erg populair in D.C. De running back liep in totaal voor minder dan 500 yards in de acht wedstrijden dat hij in actie kwam. In november raakte hij na een ferme hersenschudding buiten beschouwing bij de Skins. Toch is het voor nieuwbakken coach Mike Shanahan geen reden om hem bij het oud vuil te zetten.

Portis is de running back van de Redskins, zo liet de coach vandaag desgevraagd weten. Shanahan is natuurlijk niet erg objectief. Hij was degene die de renner vanuit college naar de Denver Broncos haalde. In zijn eerste twee seizoenen onder Shanahan was Portis goed voor twee seizoenen met meer dan 1500 yards — waarna hij naar de Skins werd verscheept.

“Als Portis in goede vorm naar trainingskamp komt, dan weet ik wat hij kan,” aldus de coach.

De uitspraak legt nog meer druk op quarterback Jason Campbell. Gezond verstand wijst er namelijk naar dat de Skins in de draft een quarterback uitkiezen. Eerder deze week doken er geruchten op dat Campbell naar Buffalo zou worden gestuurd in ruil voor een safety die niet de verkeerde angels pakt.

Lees ook:Shanahan Gaat Op Broncos Tour
Lees ook:Twee Zure Bommen Op Washington
Lees ook:Redskins Op Koers Voor Kampioenschap
Lees ook:Colonel Parker Naar Washington
Lees ook:Donovan McNabb Naar Redskins

2 reacties op “Shanahan Houdt Clinton Portis

  1. Wilco

    We gaan een 3-4 D# spelen met 4 man fronts…..wtf, een 4-4 D# das :P . Lol.
    We gaan zelfde systeem spelen als Ravens, hybride 3-4 D#. Orakpo zal de Suggs rol op zich nemen. Waarschijnlijk spelen we volgend jaar als volgt: Jarmon-Big Al/andere NT-Big Al/andere DE….Orakpo-Fletcher-Blades/nieuwe ILB/(McIntoch)-Carter….DHall-Landry-Moore/Horton/Doughty-’Los/Smoot/Barnes.
    Wat we met McIntoch gaan doen is een verassing, productieve LB maar niet een echt goeie fit voor ILB. Te klein en atheletisch. Wellicht dat ie weg getrade gaat worden. Waar we een NT weg gaan halen is een raadsel, aangezien 50% van de league achter NT’s aan zit….dat is echt rovers goed op dit moment.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco

    Goeie foto van Portis trouwens

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.