Colonel Parker Naar Washington

Willie Parker

Willie Parker

De Washington Redskins hebben zichzelf de nodige problemen op de hals gehaald. Hoofdcoach Mike Shanahan vond het nodig om opnieuw een running back binnen de gelederen te halen om starter Clinton Portis een beetje te jumpstarten. Eerder kocht de formatie daartoe de uitgekotste Chief Larry Johnson binnen. Met Parker halen de hoofdstedelingen een running back binnen, die pieken en dalen heeft gekend in zijn zesjarige loopbaan.

Parker stormde namelijk watervlug de NFL-scene in. Als ongedrafte speler verraste hij in 2005 vriend en vijand met 1202 yards en een hoofdrol in Super Bowl XL. Zo hard als hij was binnengestormd, zo hard viel hij ook van zijn sokkel. Vorig jaar moest hij zelfs de basisplaats uit handen geven. Parker zou de harde klappen op zijn lijf een beetje zat zijn geworden en niet meer met heel veel plezier tussen de tackles tapdansen.

Het zone blocking systeem dat Shanahan hanteert, zou Parker wel eens gunstig kunnen vallen. Vandaar ook dat de footballcoach de gok heeft genomen. Volgens insiders zijn concurrenten Parker en Johnson juist binnengehaald om basisspeler Clinton Portis te laten zien dat het dit seizoen menens is.

Lees ook:Shanahan Houdt Clinton Portis
Lees ook:Twee Zure Bommen Op Washington
Lees ook:Clinton Portis Is Schizofreen
Lees ook:Shanahan Gaat Op Broncos Tour
Lees ook:Tribute To Sean Taylor: Shirt onder Shirt

Eén reactie op “Colonel Parker Naar Washington

  1. FREDmirals

    en nu McNabb ook gaat lekker daar bij het PSV van de NFL!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.