Koopje Van Eerste Draft Dag

Nick Fairley

Unfair?

Het was een fabelachtige eerste dag van de NFL Draft. Maar liefst vier quarterbacks werden tijdens de eerste dag van de selectieronde in Radio City Music Hall gekozen. Mijns inziens zijn dat er drie teveel. Ook haalde Atlanta een waanzinnige stunt uit door een bataljon aan draft picks richting Cleveland te sturen, in ruil voor de mogelijkheid om receiver Julio Jones te kiezen. En dan was er nog de mystiek rondom defensive end Da’quan Bowers, die voorlopig nog door geen enkel team werd opgepikt. De beste pick van dag 1? Die gaat naar Detroit, als je het mij vraagt.

Detroit koos namelijk met de 14th overall pick Nick Fairley. Fairley zelf was daar zelf zichtbaar over verbaasd, omdat hij waarschijnlijk nog nooit met de Lions had gesproken. De Lions waren er dan ook als de kippen bij, toen bleek dat de robuuste end in het midden van de eerste ronde nog beschikbaar was. Met Suh al in de gelederen, lacht met nu in Detroit nu om de interior defensive line van divisierivaal Minnesota. Suh-Fairley is niet alleen het jongste defensive tackle tandem, maar ook nog eens het meest ‘disruptive’. Op papier doen. Neem daar ook nog een koele kikker als Kyle Vandenbosch bij en je mag wel stellen dat de Lions dit seizoen niet makkelijk over zich heen laten lopen.

Wat de ploeg nu nodig heeft is wat meer consistentie op offense. En als de geruchten waar zijn, kan het zomaar dat receiver Chad Ochocinco zich binnenkort meldt in de Lions’ Den.

Lees ook:Julian Peterson Verwart Lions War Room
Lees ook:Rams ‘Verdienen’ Eerste Keuze 2010 Draft
Lees ook:Mock Draft Doe-Het-Zelf-pakket
Lees ook:Twee Defensive Tackles In Top 3
Lees ook:Verdediger Gooit Zichzelf in Uitverkoop

2 reacties op “Koopje Van Eerste Draft Dag

  1. Rob

    Altjd zien wat en hoe op het veld, tijdens de games.
    Zeer geinteresseerd in de kunnen op het veld bij de Browns (schitterend publiek overigens, ALTIJD) en de Lions!
    Zullen we ze vaker “gaan zien”?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Dennis

    Lions zijn echt goed bezig, als Stafford komend seizoen fit kan blijven dan zouden zo maar eens de playoffs kunnen halen. Klinkt wel raar de Lions in de playoffs! Verder zijn de Saints voor mij de winnaar van de draft met Cameron Jordan en natuurlijk Mark Ingram!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.