R.I.P. – De Hardste Hit van Sean Taylor

Het lijkt me niet meer dan logisch dat we een tribute plaatsen voor de zojuist overleden safety van de Washington Redskins, de zovaak verguisde Sean Taylor. Ik kan daar flink grappig over doen en zeggen dat het me waarschijnlijk niet van mijn oorpijn af gaat helpen, maar de realiteit leent zich daar waarschijnlijk niet voor. Taylor stierf op 24-jarige leeftijd natuurlijk veel te jong en had nog een glansrijke lange carriere voor de boeg. Zelfs NFL Commissioner Roger Goodell onderstreepte dat, maar niet alle columnisten waren het daar mee eens.

De hardste hit die ik me van Taylor kan herinneren was tijdens de Pro Bowl.

Lees ook:Football Legende Verkracht 15-jarige
Lees ook:Weer ‘n Veelvraat Dood
Lees ook:Patriots Fan Dood Aan Hartaanval
Lees ook:Legende Maakt Van Verkrachting Een Masturbatie
Lees ook:NFL Legende Zuigt In Golf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.