Terug In Nederland Update

BaggageEen afgrijselijke terugrit met veel vertraging. Huilend voor de douane beambte of hij me snel wilde doorlaten bij de baggage check in Houston. Op blote voeten naar de gate gesprint met drie koffers om mijn nek (waarvan 1 vol met cadeautjes). De laatste man die incheckte. Op het nippertje de aansluiting gehaald voor de hopper naar Amsterdam. Nu: lekker op de bank verhalen vertellen, terwijl mijn grootste kleine meid (3) me helemaal doodknuffelt. Ook dit leven kan behoorlijk mooi zijn.

Er leek weinig aan de hand toen ik in Phoenix om de kleine jet stapte. Maar bij het opstijgen ging het fout. Door een file van corporate jets werd mijn vliegtuig steeds verder naar achter gemaand.

Nog wel een leuk verhaal voor thuis: in mijn vliegtuig ook tight end Kevin Everett van de Buffalo Bills. In de grote luie stoelen natuurlijk, maar Kevin liep behoorlijk goed en tilde zelfs zijn eigen tassen. Het enige dat hem nog aan zijn gebroken nek herinnert is een groot litteken achterin de bovenrug. Hij maakt het goed, zo beet hij me toe. Puur toeval dat ik hem herkende, omdat –toen ik tegenover hem en zijn vrouw zat bij de gate– hij op datzelfde moment op de televisieschermen te zien was met een interview.

Lees ook:Speler Met Gebroken Nek Nog Niet Buiten Levensgevaar
Lees ook:(Video) Loopactie Verlamde Is Wonder!
Lees ook:Buffalo Bills Verhuizen Naar Toronto?
Lees ook:L.T. Zevende Op NFL Rushing Lijst
Lees ook:QB Slaat Presentator Neer Tijdens Live Show

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.