Admirals GM Wist Het Al In Mei

ShrekDe vraag die mij altijd bezig heeft gehouden, was waarom Admirals GM Stefaan Eskes na die fantastische laatste wedstrijd in het Olympisch Stadion zo treurig was. Na het boek van Mike van Damme weten we waarom. Eskes wist in mei al dat de Admirals opgedoekt werden, maar moest daarover vooral zijn bek houden tegen het personeel.

De Nederlandse droom strandde waar hij ooit begonnen was. In het Olympisch Stadion in Amsterdam. Ongeacht of de league nu door was gegaan of niet. De Admirals GM kreeg in mei een telefoontje van NFL Europa dat zijn oranje formatie moest wijken voor een franchise in Hannover. Eskes mocht overigens wel zijn eigen personeel meenemen, wat ongetwijfeld had geresulteerd in een stukje Haarlem in Hannover.

Overigens heeft het bovenstaande nieuws ook gevolgen gehad voor de toekomst van de league. Maar daarover bericht ik jullie later vanavond. Kom hier om 22:30 uur nog maar eens kijken. Je weet niet wat je hoort!

Lees ook:Admirals GM Eskes Naar London
Lees ook:Vertraagde Spelersbus Oranje Betere Jatwerk
Lees ook:Eskes Eindelijk Verlost Van Molensteen
Lees ook:Voormalig Admirals GM Nu COO Van UFL
Lees ook:Amsterdam Sjanst Opnieuw met NFLE

9 reacties op “Admirals GM Wist Het Al In Mei

  1. Breezer

    Snap niet dat hij de schone schijn heeft kunnen houden tegenover een hardwerkende groep mensen die er alles voor de Ads over had.
    Laat ik maar niet uitwijden over hoe hij de fans is de zeik heeft genomen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Chris

    Wel slim om die worst van Hannover voor te houden. Zo wisten ze zeker dat ie zijn mond dicht zou houden anders was hij een onbetrouwbare partner geweest en had hij die niet bestaande baan bij voorbaar al dag kunnen zeggen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Chris

    Jaaaaaaa 22:30 ! Hij kan door!

      /   Beantwoorden  / 
  4. WaldemarSchut

    Eskes was een lul, is een lul, en zal altijd een lul blijven. Hij kan bij het toneel, dan kunnen we hem met rotte tomaten en eieren bekogelen. Beetje mooi weer spelen bij de laatste game in het OS en grootse plannen voor het volgende seizoen lopen rondkakelen.Eskes was een lul, is een lul, en zal altijd een lul blijven.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Machiel

    Ik heb Eskens ook nooit de juiste man voor die functie gevonden. Om hem nu uit te schelden voor geslachstdeel vind ik not done. De man zal vast het nieuws hebben willen delen, maar reken er op dat de grote jongens hem in de tang hebben gehad. Ook ik ben nog steeds boos, maar dan meer op die “grote” jongens van de NFL.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Chris van Hattem

    Naar mijn idee heeft de NFL gelogen om alles in hun voordeel te krijgen m.b.t. het opheffen..zeker met het feit dat europa niet footballworthy zou zijn met hun zogenaamde onderzoek..check la france.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Staartje

    Als Eskes ballen had gehad, had ie tijdens de laatste game de knuppel in het hoenderhok gegooid en open kaart gespeeld. Maar het is een backstabber zonder lef.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Maurice

    Dit betekend dat hij niet alleen informatie verzwegen heeft. Hij heeft ook nog eens (alsof het al niet erg genoeg was) gelogen over de 10 jarige contracten van de NFL Europa. Hierin stond dat de Admirals ook nog minimaal 10 jaar door zouden gaan. (Deze informatie is gepresenteerd aan de fans bij de kick off in de ArenA)…

    Wat een hufter…

      /   Beantwoorden  / 
  9. perryhendriks

    Nee. Dat is niet helemaal waar. De plannen tot 2010 waren wel degelijk goedgekeurd. Maar die plannen werden gemaakt door een staff, die later door de NFL uitgerangeerd werd. Hierna nam Uwe Bergheim het met zijn staf over. En zij presenteerde een heel nieuw plan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.