Lindy Zit Er Helemaal Naast

De Kristallen Bol

De Kristallen Bol

Het is makkelijk om iemand een trap na te geven, als hij al gedrogeerd in een val met ijzeren pinnen is gelopen. Vandaar ook dat we vanuit deze bijzondere veilige positie de genadeklap verkopen aan bladenmaker Lindy en zijn altijd goed verkopende Pro Football Preview. We hebben de Playoff prognose van de football-kenner al die tijd onder ons kussen bewaard en mogen nu makkelijk scoren. Er klopt zoals gewoonlijk helemaal niets van.

Eens kijken. Laten we beginnen in de NFC, waar good old Lindy voorspelt dat de NFC Conference Championship game tussen de Dallas Cowboys en de Seattle Seahawks gaat. Ouch, wat een vernedering. Lindy gaat zelfs zo ver dat hij de Boys tot aan de Super Bowl in Tampa ziet reiken. Doekje voor het bloeden is dat de bladenmaker wel goed voorspelde dat de Philadelphia Eagles het naseizoen op het nippertje gingen halen. Een schrale troost.

In de AFC is het al niet veel beter gesteld met de Amerikaanse kristallen bol. Indianapolis en San Diego treffen elkaar komend weekeind al in de Wildcard-ronde, maar werden door kenners ingeschat als Conference finalisten. Die vlieger gaat dus niet op en al zeker niet als je bedenkt dat de twee Wildcard prognoses van de redactie helemaal wild om zich heen slaan. Zowel Buffalo Bills als Jacksonville Jaguars zien de spelers in januari liever op de bank dan op het football-veld.

Andere onvergetelijke missers van het toonaangevende blad: de Tennessee Titans en de Houston Texans vechten om de laatste plaats in de AFC South en Cleveland wordt de winnaar van de AFC North met de losbandige Derek Anderson (wie?) als quarterback.

Lees ook:Heerlijk thuiskomen met Lindy’s!
Lees ook:Magazine Zit Er Compleet Naast
Lees ook:Romo’s Bitch Vliegt Een Straaljager
Lees ook:Al Mijn Geld op de Cardinals!
Lees ook:Lindy Probeert Blogger Te Naaien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.