NFL Europa Terug In Steigers?

Een verrassing uit de hoek van schuinmarcheerder Roger Goodell. De Commissioner van de Amerikaanse National Football League staat namelijk positief tegenover een nieuwe developmental league. Alhoewel het artikel de indruk wekt dat er over een internationaal onderkomen voor ontwikkelingsspelers wordt gerept, wordt de soep echter niet zo heet gegeten als dat hij wordt opgediend.

Aandachtig lezend, krijg ik de indruk dat NFL Europa III net zo goed NFL Spring Break Florida kan gaan heten. Toch zitten er kleine aanknopingspunten in het artikel.

Volgens Goodell was doelloos ronddobberen een reden om een einde te maken aan NFLE II. Volgens Goodell wisten de hoge heren binnen de NFL niet of het nu een league was met een ontwikkelingsdoel of een league met een commercieel doel. En tsja… als je dat niet weet, dan wordt 30 miljoen dollar op jaarbasis wel erg zware baggage.

Desalniettemin roept dezelfde Goodell dat development de sleutel is. Het commerciele aspect en het internationale aspect zijn hierbij voor hem ‘secondary’.

Valt het op dat ik ‘secondary’ tussen haakjes schrijf? Dat is omdat ik een vreugdendansje doe. Secondary klinkt namelijk zoveel minder hopeloos dan ‘finally’ of ‘lastly’.

Om met mijn goede vriend Jim Carrey in ‘Dumb & Dumber’ te spreken: “So yes, you are saying there is a chance?”

Lees ook:Kansas City Chiefs Fans Haten Running Back
Lees ook:NFL Opnieuw Onder Vergrootglas
Lees ook:AFL Expansion Manager Woont Nu In Duitsland
Lees ook:NFL Network Ontslaat Sapp op Staande Voet
Lees ook:The Toughest Job: de CIA en de Bling Bling Telefoon

2 reacties op “NFL Europa Terug In Steigers?

  1. Marcel

    Het zou geweldig zijn als ze terug komen
    Niet te vroeg juichen eeerst zien dan geloven

      /   Beantwoorden  / 
  2. DrAtomic

    Hij heeft al eerder zoiets laten vallen, waarbij hij zelfs hardop gezegd heeft een NFL Europe maar dan in America te overwegen. Gezien de bezoekers aantallen bij de pre-season games denk ik dat dat commercieel gezien een nog groter debacel zal zijn dan NFL Europe. Wat dan gelijk ook weer hoop is voor NFL Europe…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.