Update Over Nieuwste Hamdan Film

Guilty as sin

Guilty as sin

Nooit een Hotmail-account zo snel vol zien stromen met informerende e-mailtjes naar aanleiding van het filmpje dat vanmiddag op YouTube verscheen met quarterback Gibran Hamdan in de hoofdrol. De Sherlock Holmpjes van deze blog legden meteen een verband met het openingsweekend van het 2009 NFL Europa seizoen, dat volgens de overlevering traditiegetrouw het weekeinde na Pasen plaats zou vinden. Maar hold yer horses… zo’n vaart loopt het allemaal niet.

Gibran Hamdan bij een gesloten Amsterdam ArenA in april. Dat moet een bijzondere plaaggeest zijn. Het blijkt echter dat er een verkeerde schakelaar open stond (als de NOS zich op het fenomeen mag beroepen, dan mogen wij dat ook). Het filmpje blijkt te zijn geschoten aan de vooravond van de ESPN America Launch Party en was bedoeld als introductiefilmpje van Hamdan op de Party.

Door technische problemen (en een overijverige regisseur) is het filmpje tijdens de Launch echter nooit uitgezonden. Tot het Americanfootball.blog er de hand op wist te leggen.

Lees ook:Gibran Hamdan Eregast ESPN America Launch Party?
Lees ook:Gibran Hamdan Al In Nederland?
Lees ook:Wat Moet Hamdan In April In Nederland?
Lees ook:Gibran Hamdan Naar Europa
Lees ook:Gibran Draagt Groene Boxers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.